Absolut Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Motorun aküsü bitmiş ama öyle böyle bir bitmek değil. Bend egittim bi tane Black&Decker BDV080 bakım+şarj aleti aldım. Taktım prize ama saniyede 2 kez hızında tık tık diye bi ses geliyor. Bu nedir bilen var mı? CTS ve saat 6 olması ile herhangi bir telefonla ulaşamıyorum arkasında yazan teknik servislere. Daha önce bu aleti veya benzer aleti kullanmış olanınız var mı? [ Mesaj 29 Eylül 2007, Cumartesi - 18:29 tarihinde, Absolut tarafından güncellenmiştir ]
Aykan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 abicim deiştir bence şarz işi sakattır
huun Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 ilk defa görüyorum bu aletten, işe yarar bi'şeye benziyor. kaç paraya mal oluyor tanesi, atalım bagaja dursun diye biraz detaylı bilgi bakayım dedim ama b&d kendi sitesinde böyle bir ürün yok. öyle böyle bitmemiş diyince de aklıma akünün suyunu kontrol ettin mi diye sormak geldi. suyu azalmışsa tutmaz şarj ya da şarj dinamosunda birşey vardır.
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Verdiğim link direk B&Dın sitesinden :)
Öne çıkan mesajlar