SadButcher Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Bu gün bir arkadaşımlar konuşuyorduk Paschandale için "Nurtopu gibi bi Hallowed Be Thy Name imiz oldu" dedi pek güldüm.[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Story of SadButcher" There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Albümü dinleyip yorum yapacak yok mu? nasıl olmuş albüm? eski albümlerlere göre nasıl? falna filan birisi bahsetsin lütfen..[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Burada bi eleştirmen yorumu ekliim o vakit denen odur ki; Dance of Death malum grubun "Seventh Son of a Seventh Son" albümünden bu yana en güzel albümüdür. Şarkı ve albüm ruhu ile ilgili yorumları zaten topicin geri kalanında bulabilirsin.[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Story of SadButcher" There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't. [Bu mesaj SadButcher tarafından 15 October 2003 13:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Rainmaker süper olmus. Wildest Dreams da öyle.[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 bu arada artık takılıyo mu diyosunuz ne diyosunuz. Iron Maidenı çok sevmem ama saygı duyuyorum :D[hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Arkadaşlar bu arada albümü mp3 formatında dinleyen ve ses kalitesinden memnun olmayan, hatta albüm'ün kayıt'ına laf atan arkadaşlarımız vardı Offical Iron Maiden forumlarında. Eğer böyle düşünüyorsanız ve gerçekten Iron Maiden seviyorsanız orjinal cd almanızı tavsiye ederim. Şahsen 2 kat zevk aldım orjinal cd den dinleyince...[hline]SadButcher, 19 September 2003 21:10 tarihinde demiş ki: Bu gün bir arkadaşımlar konuşuyorduk Paschandale için "Nurtopu gibi bi Hallowed Be Thy Name imiz oldu" dedi pek güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Orjinal Cd'den dinlemek de bir baska oluyor ya. bass ayarlari fln kaymiyor.[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebul Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Bence son dönemde yaptıkları en başarılı çalışma. Albümü 3 hafta önce aldım, belki günde ortalama 3 kez dinledim ve hala sıkılmadım. Nicko, Dickinson ve Harris zaten her zamanki gibi mükemmel. Ayrıca bu albümde üç (amma çok üç kullandım yahu :) ) gitar olayı da oturmuş ve ortaya çok kaliteli bir çalışma çıkmış. Kötü ya da keşke bu albüme koymasalardı denilebilecek bir şarkı yok. Nicko' nun ilk bestesi de gayet güzel olmuş. Favori şarkılarım tabi ki Paschandale, Montsegur ve DOD. Journeyman hoş bir slow parça. Ama beni en çok memnun eden yanı hala ilk günkü çizgilerini korumaları. Evet bence heavy metal sevenlerin kaçırmaması gereken bir albüm.[hline]Ethernass Diyarına Hoşgeldiniz [Bu mesaj Baalzebul tarafından 16 October 2003 19:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 güzell albümm bence ama sadece 3 şarkı dinledim:Pp[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadbutTrue Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Dance of Death şarkısı Tek kelimeyle mükemmel her yonden mukemmel.!Armonik yapısı melodik yapısı ve yerınde dogru kullanılan ve şarkıya bariz renk katmış olan rifleri cok begendım cook.. Mıllet Paschendale dıo fakat DoD daha iyi bence..[hline]I'm your truth telling lies I'm your reason alibies I'm inside open your eyes I'm you sad but true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coaxem Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Gercekten muhtesem olmus.TR ye donunce orjinal cdsini alacam :)[hline]<<<>>> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar