Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir zencinin davul çalması..

Korax

Öne çıkan mesajlar

Kopardı olay beni gece gece.Aylardır izliyorum halada izlemeye devam edicem.Bu heriflerde nedir anlamıyorum bu yetenek?Farklı çalım,bambaşka çalışan bi kafa.Uzun bi süredir bu kültür deli gibi bağladı beni kendine,kendilerine has ritm duyguları vs.Amerikada şuan çok moda bunlar gibi çalmakta.Elbet büyük ustaların yerleri ve tarzları hala bambaşka,ama hiphop r&b dedimi,yıkılıyomuş ortalık.Bunların anasının kilise müziğinden doğmasıda bambaşka bi garip.Buyrun diyorum daha fazla saçmalamıyorum..

[spo]
http://www.youtube.com/watch?v=f84L18lCtRk&mode=related&search=

http://www.youtube.com/watch?v=LyvCfKSrRL4&mode=related&search=[/spo]

[ Mesaj 29 Eylül 2007, Cumartesi - 08:45 tarihinde, Korax tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

cok enteresan, tamamen farkli bi ritm hissi var adamda :)

sevdim, tesekkurler :)

aslinda ben hendrix gibi yepyeni fikirlerle ortaya cikmis birini bekliyordum ama, bu arkadasin kaybettigi yer, gereksiz yere fazlaca calmasi.

danny carey gibi overplay edip guzel yapabilir mi bilmiyorum, bu tarza pek uymuyor :)

[ Mesaj 29 Eylül 2007, Cumartesi - 09:34 tarihinde, Leath tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Tony royster tarih yav :) 21-22 yaşında çakma bi grubu var.Bide pek bi teknik çalıyo.Buarada tony royster dennis chambers'ın öğrencisi :)
Buradaki kayıtları ne için yapıyolar bilmiyorum aslında,biraz yardırmaca olmuş ama kendilerini göstermiş olmuşlar birazda.Clarence hastasıyım yalnız eheuh,herif acaip güzel çalıyo aslında.Çok farklı bi kafa var herifte,bide öbür amca gibi habire girişmiyo cümle sonlarında dokunduruyo baya.

Ps:Cem bas benim arkadaşım :p

Edik:Pete HAYVAN gibi çalıyo tek kelimeyle.Herif öküz gibi abanıyo resmen.Nasıl bi tuşe anlamadım :D

[ Mesaj 29 Eylül 2007, Cumartesi - 17:39 tarihinde, Korax tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...