Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

audi a3 donanim paketleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kendi sitesinde dahi bulamadim, tam olarak hangi pakette hangi donanimlar var bunu gosteren bir site bilen varmi acaba?

1.6 fsi a3 dusunuyorum astrayi valideye verip, yakin zamanlarda a3 lerde kasa degisikligi olurmu sizce?
Mesaj tarihi:
1.8 Tfsi lara param yetmez malesef 32k eurodan basliyormus baktim simdide.. 1.8 tfsi anca bos seklini alabilirim.

1.4 tfsi alip ona S -Line dis paket almayi dusunuyorum birazdan gidicem dogus oto ya nasi oluyor paket durumlari diye.

yani s line dis paket yaptirinca ici bos kalmasin icide ambition filan olsun diye dusundum bakalim gidicez gorucez :)
Mesaj tarihi:
2009'da tamamen kasası değişecek A3'ün. Önümüzdeki yıl da A3 Cabrio'nun çıkmasıyla da yine bi makyajlanacağını (facelift) duymuştum.
Mesaj tarihi:
Bazılarında nedense donanımı iyi bile olsa direksiyondan kumandalı müzik sistemi olmuyor. Çok mu mühim bir özelliktir ki bu da sakınmışlar bu kadar. Astra'nın en dandirisinde bile var yau.
Mesaj tarihi:
a3 ozel universite pici arabasi, benim arkadaslarda da var. okulda da en cok olan araba bizim, bmw 1 de cok kotu bi araba tasarim olarak.

a4 yakisir zegnaya.
Mesaj tarihi:
yetmez abi a4 e param vermez babamda xD

ikinci el 1.6fsi olabilir belki ama iste arastirmak lazim. bu 1.4 turbo fsi olayi hos bisi olcak gibi.

1 serisinide hic begenmiyorum valla abi, bmw 3 serisinden basliyor benim icin :p
Mesaj tarihi:
a3 daha sportif genç arabası, özel üniversitelerde çok olabilir ama sonuçta kim takar, sen rahatına ve konforuna bak.

a4 daha ağır bi araba, evli barklı adam olsam isterim anca:) (tabi bide param olsa)
Mesaj tarihi:
Dsc off.
Sırf şunun için bmw başka birşey olmasına gerek yok.
Yapma Zegna, kıyma kendine audi alıp.
bu 1.16 lar bnm zamanımda bu fiyat olsaydı opele o kdr para dökermiydimmm
Mesaj tarihi:
Nee diyon len sen opele çamurmu atıyon :p

Yalnız Zegna şöyle bir durum var, 1.6 FSI'ın otomatiği yok ayrıca 1.4 TFSI'ın da yok :)

Sadece 1.6 8v 102 HP'lik versiyonun otomatik-tiptronic şanzıman seçeneği var :(
Mesaj tarihi:
abi 16v arabadan inip 8v arabaya binilmez yapmayin etmeyin pls (: illede audi deniyosa 2. el bi a3 1.9 tdi guzel gider. aradaki fiyat farki kisa surede mazottan cikar zaten
Mesaj tarihi:
zegna,

1.6 fsi alma, direk 1.4tfsi'a yazil, eger para yetmiyorsa 1.6 8v al, 1.6 fsi alma

donanim paketlerine audi.de 'den falan bakabilirsin ya da bayi kitapcik verir zaten

su an fiyatlar uygun

benim tavsiye attraction (en dusuk) paket, ustune yol bilgisayari, duzgun bi jant secersin, mp3 okuyabilen teyp olsun, bi-xenon, kol dayama, deri direksiyon olsun sonra ah keske deme, sportback alacaksan -ki bence sportback al- panaromik tavan yok para yetmiyorsa tavan raylari olsun.

aklima gelen bunlar simdilik.

a3 2009'da makyaj gorecek

[ Mesaj 30 Eylül 2007, Pazar - 18:08 tarihinde, _Mordrac_ tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 30 Eylül 2007, Pazar - 18:11 tarihinde, _Mordrac_ tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
1.4 tfsi in otomatik secenegi gelcekmis, yok sportback almicam.

dedigin gibi bi pkaet secip disina s line icinede bi kac secenek ekleticem iste.

[ Mesaj 30 Eylül 2007, Pazar - 22:13 tarihinde, Zegna tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...