olorin84 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Arkadaşlar lvl 70 human warrior satılıktır: 4/5 mercilless gladiatör (eldiven haric) 2/5 Gladiator (eldiven/chest) tüm honorla alınan epicler tier 4 pantalon (dps olanı) 340 ressilence pve furry dps için epic sword ve karazhandan düsel epic fist tanking gearı: karazhan'dan Düşen epic tank gearı wardır king's defender, epic tank armorları shatar exalted shield gibi 2h silah Deep Thunder SSC/Tk Guildinde 4 Vortex kaldı upgrade etmek için 375bs/375minning vs vs görüldüğü üzre 3 talent buildiylede rahat oynanacak sekilde gearı mevcuttur 2h dps mod ta gayet ii ezer pvp dede yenilmezdir Dps/pvp yapmak istiyorsanır bu char gercekten güzel Takas Sözkonusu Değildir Fiyat 450 YTL [ Mesaj 29 Eylül 2007, Cumartesi - 16:04 tarihinde, olorin84 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 eleştiri gibi olmasın ama fikrimce çok gibi epic hunterlar 3-4 70 karakter olan acclar daha ucuza gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 70 yapmak kolay iş.Önemli olan 3-4 karakterli o accountlardaki gearlar.Nerden baksan yukardaki karakterde 2-3 tane karakterlik gear var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 valla karakteri kas gearı yap adam napcak sonra satın alan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Napicak daha cok kasck daha ii gear topluck sonra oda satck sikılınca alan adam gelcek daha cok gear daha cok gear daha cok gear.... böle gitck işte oyunun hali bu zaten TBC oncesi havası olsa satarmıydım be neyse up ulen up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 450 çok bizim realmde adam buna denk gearlı warr ile artı 2 tane daha 70 leveli 450 ye verdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 o, onun güzelliğiymiş neyse sattım bugun sabah wow-turk denen sitede + full merc. charlar zaten 500 civari gidio piyasası o snn istisnan kaideyi bosmaz ben 2 günde sattım charı :D [ Mesaj 01 Ekim 2007, Pazartesi - 18:05 tarihinde, olorin84 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar