Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 yahu gireyim takılayım dedim patch yapamıyorum solenlere giriyorum ahanda green acres patch açıyorum patlıo direk error bilmemne. napacam bide para verin bana yok mu kimse tanıdık oyunda karşılaşamadım da hiç. skeleton kesip lootluyorum falan. bolta para yetişmio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 client versiyonun nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 baştan yüklersen düzelir büyük ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 hmm ii bari bi daha kurayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 5.0.1 de takılıo bu arada patch. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 tekrar bir sorunla karşınızdayım; baştan kurdum 6.0.0 'a kadar patch yaptım. tam 6.0.0dayken dayanamayıp cancellayıp oyuna gireyim dedim belki çalışır diye. şimdi hangi servera girmeye çalışsam veriyfing accountta takılıo:D bende patchi bitirim dedim bari de:D patchin bitmesine daha var sorayım dedim işte patch bitince düzelir mi bu:D hmm 58.mb mış 6.0.0 bu patchden sonra çalışmazsa uo falan oynamam bi daha:/ [ Mesaj 01 Ekim 2007, Pazartesi - 16:18 tarihinde, Black-ice tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 serverde uo:ml açık olduğundan sonuna kadar patch yap bence. yarıda bırakırsan bazı hatalarla karşılaşabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 inşallah veryifing account da takılması da bu hatalardandır yoksa bittim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 bittim ben veryfing account :( üühü:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 razorla girdim hobarey eyvallah herkese:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar