RedBullBursa Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Ya beyler makinaya format attımda DivX codec yükledim ama DivX Videolar Codecten dolayı Siyah Beyaz çıkıyo gerçi Codecten dolayıda oladuğuna emin diilim ama eskiden yapmıştım bi şekilde şimdi unttum beyinde durdu tabi 1.5 gündür bilgisayarın başında temiz format olsun die uyumaksızın manuel kurulum yapınca unutuyo insan :D Bi el atarsanız şimdiden ty... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 postprocessing effect gibi bişey galiba? öyle bi başlık görürsen kurcala... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Ekran kartı sürücüsünü yanlış kurmuş olabilirsin. GOM Player kur dene eğer hala renkler bozuksa sürücünde bir sorun var demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedBullBursa Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Evt tşkürrkler ekran kartı drv prb varmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar