Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 sıfırdan basliyacaksan şunu da deneyebilirsin. en az digeri kadar iyi bu da. hatta ben daha cok sevmistim bunu ama sonradan oynamamın etkisi de olabilir tabiki :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 evet o dragon wm baya tatlı oluyor. build seçerken dikkat edilmesi gereken her lvl da zevkli bi build seçmek. orda ki buildların çoğu "pvp yaparken güçlü olsun" denilerek yapılmış, son lvl ında oynaması zevkli şeyler gibi göründü bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 çok güzel varyasyonlar varmış gerçekten, deniyecem bir kaçını. nese bu monku böyle idare edecez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 bahsi geçen evil sonla bitirdim, gerçekten epic olmuş :) 21 monk / 2 cleric / 6 sacred fist build biraz tırt oldu sonradan uğraştığım için, ama yine de çok sağlam oldu çok sağlam vuruyo ayrıca hiç bi dmg almıyo süfer :) storm of zephir oynamadım hiç onu oyniyim fırsat bulunca bide :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 nwn 2 platinum 13 dolar oynamayan varsa oynasın bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar