Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CSS sorunu :(


oper

Öne çıkan mesajlar

7600gs sonic ekran kartım var. hardware direcxtlevel:9.0+ , software directxlevel:9.0 görünüyo ayarlarda. bu şekilde oyuna girdiğimde oyundaki herkes civa adam gibi oluyor..
ayrıca normal mat_dxlevel değeri 95 görünüyo. ben bunu 90 a çekince sapıtıyo oyun donuyo kalıyo, ya da server'a girmiyo girse de oyun donuyo.. 95 te sorun yaşamıyorum ama civa adamlar oluyor bu sefer..sorunu bi türlü çözemedim. yardım edecek kimse var mı?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bana da arada bir oluyor halen ama en çok ekran kartımı overclok ettiğimde oluyordu. gerçi oyuncularda olmadı ama mesela dust2 deki arabanın "kökeni" görünüyordu. dediğin civa adam gibi yani :) ayrıca texturelerde mor çizgiler falan çıkıyordu.
overclock yokken çok nadir oluyor ama. sende var mı overclock?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

overclock var. overclocksuz da denedim.. ama oldu..
amaaa
sonunda çözdüm olayı... support ta yazan şeylerden denemeler yaptım olur belki diye..
mygames e gelip oynun özelliklerine tıklıyosun, orda set launch options var, oraya -autoconfig yazıyorsun(tire de var), sonra oyun açıyosun, ekran kartına göre bi ayar çekiyo oyuna... daha sonra istediğin ayaları değiştir.. bende bu şekilde düzeldi herşey.. steam support a bakarsan, ordan bişeler bulursun.. o pembeliklerle ilgili başka bi çözüm daha vardı. verify integrity game cache yapıyodun...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...