dory Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 bugun bi yemek daha denedim efendim. harika oldu hemen tarifini yetiştireyim simdi aynen soyle: once kabak+havuc+soganlari ince ince kiyiyoruz. onlar bi kapta bekliyorlar, beklesinler ellesmeyin. sonra supermarketten aldigimiz mantarlari ince ince dogruyoruz ve onlari az bi zeytin yaginda pişiriyoruz, pişmesine yakin tabakta beklemekte olan karisimimizi dokuyoruz sebzeler yumusayana kadar pişirir misiniz lütfen? sonra yine süpermrketten aldigimiz tavuk goguslerini kagit gibi kesiyoruz(arasina bu karisimi koyup, rulo yapicaz) hem ince hem enine yani, anlatamadim sanirim :S(tavuklari onceden hazirlamanız tavsiyedir, yoksa kabaklari havuclari falan yakabilirsiniz) sonra bu karisimi tavugun arasina koyup, sigara boregi sarar gibi sariyoruz. sarma işlemi bittikten sonra tavugun uygun yerlerine kurdanlar batiriyoruz ki harcimiz icinden cikmasin, kizartirken tavamıza dokulmesin. sarip, kürdanlari da hunharca batirdiktan sonra tavuklari tavada kizartiyoruz. fazla yag dokmeyin. tam pişmesine yakin, tavuga kekik ve pul biber dokuyoruz ve oluyor. afiyet ossun :) edit: eklemeyi unuttum, karisim piştikten sonra az biraz soya sosu ve tuz eklemeyi unutmayın. soyasosu harika bi tat veriyor. bonus tarif: kalan mantarlarin saplarini sokun sapin cikip da boş kalan yerine bi parca yag ve kasari basin. sonra onlari firina atin yaklasik 10-15dk pişirin (bakin yani mantar pişmis mi, kasarin erimesine aldanmayın lakin alt tarafi zor pişiyor) sonra da oturup hepsini yiyin ^^ yapim asamasi foto cekemedim de bunlarla idare edin: [spo] [/spo] [ Mesaj 27 Eylül 2007, Perşembe - 23:28 tarihinde, dory tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 resimleri açmaya baglantım yetmedi sıkıldım kapadım ama güzel olmuştur gibi geldi bana üşenmesem denerim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 üsendiren bi kismi pek yok aslinda, tek sorun tavuklari kesmek. cok cebellestiriyo meretler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 o zoomla pilavı yemiş kadar oldum tşk :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 yedigim en guzel tavuktu yani kendim yaptim diye demiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 said: sebzeler yumusayana kadar pişirir misiniz lütfen?lol sen böyle dersin de pişirmez miyim :p Ben bunun fırında yapılanını biliyodum, üstüne sos falan da hazırlayıp borcama sürüp pişiriliyo ama tavada kızartma fikri ilginçmiş denemek lazım. Yalnız resimlere bi ayar çek çok büyükler O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 terazinle kırıştırırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 evladim, bir tavuk but alip, icnden kemigini cikarip bassaydin kasar ile mantari cok daha guzel bir yemegin olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Pilav başarısız ama, birbine yapışmış taneler, tel şehriyelerde daha çok kavrulmalıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 pilav bana ait değil ehuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar