Molto Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Daha önce böyle birşey yoktu, temiz de bir insanım elimi iyi yıkarım. Sorun şu; Elimi yıkadıktan sonra kullandığım havlular birkaç kullanımdan sonra kahverengi bir renk alıyor ve kötü kokmaya başlıyor havluyu yıkamak zorunda kalıyorum. Bu neden olabilir bilmiyorum, karaciğerimdeki bir sorundan dolayı vücut salgılarımda bir bozukluk olabilir mi? Diğer ihtimal de şu; benim kedim var sık sık boğuşuyoruz elimin bazı yerlerinde tırmık izleri var havluyu karartan şey o çiziklerden sızan mikroskobik kan damlacıkları olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Elini kuruladığında elinin üstünde kalmış suyun büyük bi kısmı havluya geçiyo. Loş, nemli ve serin ortamlarda ıslak şeyler kararır ve koku yapar. Hatta bu tarz ortamdaki sular çok bekletildiğinde mikroplu hale bile gelebiliyo. Banyonuz rutubetliyse, serinse, havlular 1-2 haftada bir yıkanıyosa falan, dediğim şeyden dolayı kokuyo olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 aynı sorun bende de vardı yani bir kaç havluda gözüme çarptı da bu kadar iç karartıcı bakmamıştım duruma, çöpe atmıştım havluyu yenisini almıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 you are DOOMED! hohahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Radyasyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 toxic attık çıkıyodur belki elinden? Belkide Mutant oluyorsundur? Uçucaksın, pençeler çıkartcan, gözlerinden lazer çıkıcak yada havayı kontrol ediceksin? yada süper manyetik gücün olucak.. mantıklı valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 küf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 abovv ninja kaplumbağa oluyo adam haberi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar