Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Tekrardan selam, biliyorum alakasız bir mesaj da, konuya 99 mesaj atılmış, yukarı yuvarliim diye atıyorum bu mesajı. Bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 ama olmadıki şimdi güncel başlıklarda tam 100 dü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Nereye çeksen oraya gidiyor Cüce, durduramıyoruz =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 bi şefimiz olsaydı, sallardı kolları tam 100.5 de tutardı topiği sende mutlu olurdun bende... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 said: Asteroth 28 Eylül 2007, Cuma - 01:56 tarihinde demis ki: Yok detayda sorun yok abi, gayet güzel anlatmışsın işte. Benim takıldığım nokta, şu verdiğin "Şef'in kendini bestecinin yerine koyup, onun hisleriyle yönetmesi" mevzuu. Yani iyi güzel, tempoyu, vurguyu ayarlıyor da bu adam, çalan parçanın karakteristiklerini de değiştirebileceğini sanmam. Aslında son söylediğin şey tam olarak şefin yaptıklarından birisi. Müzik tarihi görüyoruz demiştim,romantik eserle klasik eser arasında hatta barok dönem eserleri arasında dünyalar kadar fark vardır.Şef bütün bu karakteristik özellikleri bilir,terimleride elbet.Bilemezse şef olamaz zaten,bi orkestraya geldiğinde müzisyenin birisi eziverir,karizması çizilir,kimse sallamaz :D Karakteristiklerini eliyle koluyla vücuduyla suratıyla gösteriyor yada provalarda anlatıyor zaten.Biraz daha şu şekilde çalabilirmisin diye.Bak son koyduğum videoda 6.00 dan sonra nasıl bitiriyor.Resmen bişeye vurur gibi zaferle bitiriyor adam.Orda sadece müziği düşünmüyo,müzikle sentezleyerek yönetiyo binevi.Oyüzden karakteristik herşeyi değiştirebiliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Neyse, yarın devam ederiz tartışmaya ben hafiften yatmaya gidicem =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Yengemin babası orkestra şefiydi rahmetli, o salladıkları sopa duruyodu hatta ortalıkta da adamı göremedim edemedim (görsem de konuşamazdım muhtemelen, almanca bilmiyorum heh), hep merak ederdim ulan ne yapar bu adamlar bilmem ne diye. Tempoyla şiddeti (terimleri bilmediğimden kendimce tanımladım burda tabi) ayarladıklarını falan anlattıydılar müzik dersinde lisedeyken de, tabi detayları merak ediyor insan =) Korax'a rep verdim bu yüzden evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar