BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 şimdi arama yaptığımda iki tane konu buldum http://forum.paticik.com/konu.php?id=148656 ve http://forum.paticik.com/konu.php?id=110328 fakat iki konunun da başlığı aramada yetersiz olduğu ve gereksiz yeer güncellememek için bu başlık altında yeni bir konu açmaya ve derdimi anlatmaya karar verdim :) sevgili pati tebası, sorunum şu ki orc_lord gibi benim de kablo internet bağlantım var ve bunu paylaştırmak için kablo modemimi US Robotics marka über bir router kullanıyorum. ana bilgisayar olarak bir adet PC routera ethernet kablosuyla bağlı ve iki adet de ziv ziv kablosuz bağlanan dizüstü bilgisayarlarımız var. interneti paylaştırıyorum bunda hiç bir sorunm yok ama dosya paylaşımı yapamıyorum.. bilmiyorum bilemiyorum yetemiyorum biri bana sabırla anlatabilirmi bu dostya payşalımını nasıl yaparım mantığı nedir? ki ileride format atınca unuturum nasıl yaptığımı buradan bakıp kopya çekeyim :P teşekkürler şimdiden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 http://forum.paticik.com/konu.php?id=179312 direk sorunun cevabı yok ama belki işe yarar yerler vardır ağ kurulumu yaptım mı 3 bilgisayar içinde paylaşcağın dosyalara sağ tıklayıp paylaşıma açtın mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 vistaysa yardım edebilirim. pm at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 ana bilgisayar dedigin pc routera bagli, laptoplar da ona mi wireless ile bagli yoksa pc kablo ile, laptoplar wireless ile routera mi bagli? yani pcnin ana bilgisayarligi nerden geliyor, onu anlayamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 @spompas; teşekkürler ama yok bildiğin XP valla :) @Mum_Chamber; PC ethernet kablosuyla routera bağlı diğer iki bilgisayar kablosuz bağlantı kuruyor, o bağlantı da kendi arayüzleriyle (LG ve Dell'in kablosuz bağlantısıyla windowsun kendi kurulumuyla değil) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 routerda ana bilgisayar diye bişi yok ki ana bilgisayar routerın kendisi zaten :) usb ile veya ethernetten bağlaman o bilgisayarı ana bilgisayar yapmıyor. nereden bağlanırsan bağlan tüm bilgisayarlarda erişim aynıdır. paylaşım için bilgisayarıma sağ tıkla network isimlerini aynı seç. sonra paylaştırmak istediğin klasöre veya sürücüye sağ tıkla özelliklerine gir orada gerekli ayarları göreceksin zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 cold hakli, sorun ag duzeninden degil, ya yazilimsal ya da senin beceriksizligin :P nasil baglanmaya calisiyorsun ki? sunlari soyle bakalim: - bilgisayarlar birbirini pingleyebiliyor mu? - bilgisayaradi ya da ip.ad.re.si seklinde ulasmaya calisinca hata veriyor mu, veriyorsa ne hata veriyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 network kisminda bilgisayar gormuyo olabilir her bilgisayarda ipconfigle internal ipleri bakip rundan ipden ulasmaya calis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 fireewallmuş bütün derdim saolasın paticanlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar