unac Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 dostum şuanda arabesk konserinden çıkmış gibiyim.kolum jilet izleri içinde... sonuç:ev tozu ve kediye alerjim varmış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 ben 6 senedir filan aşı oluyorum, seninki daha kısa sürerse ne mutlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 ev tozu bendede cıkmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 alerjiye alerjim vaR O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 alerjiye alerjisi olanlara alerjim var.. bak kaşıntı bastı bile.. hapşi.. yueçi (hapşırma efekti buda) yueçi. yueçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 benim kedim oniichan diye hapşuruyor yaa yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 osuruktan kıl kapmak.. [ Mesaj 27 Eylül 2007, Perşembe - 13:52 tarihinde, Lexius tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attackhan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 ev tozu + kedi köpek tüyü çıkmıştı bende de aynıyız. astafen+clearinesse manyaı olcan tahminimce. bide burun damlası bağımlısı haline de gelebilirsin. ama bende sinüzit+allergy combosu war daha bi sakat. yağmur tozu götürüo ama sinüziti azdırıyo, kuru havada toz max . complex bi durumdayım şükret haline =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 benim de kedi, köpek ve peynire alarjim varmış. Aynı zamanda alerjik astım kendisi. (astım la birşleşik yani) zararı: burun damalası bağımlısyım. not: peynire alejim yok denecek kadar az ama kedi ve köpek acayip alerji yapıyor ama bu beni kedi beslemekten alıkoymuyor :-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 eskiden kedili ortama girdikten yarım saat sonra nefes alamaz hale gelirdim ben de ama geçiyor tedaviyle filan işte of şimdi seninki tek koldandır :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 ev tozu ne ya hahah evcil toz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 otobüste insanlar koluma bakıp "yazık" bakışı attıyolar... burun damlasıyla bi ilaç verdi.4 ay kullanıcakmısım sonra biraz ara verip tekrar kullanıcakmışım :s ama ciddi ciddi burna sıkılan ilaç direk rahatlatıyo insanı.(ya da psikolojik) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 allerji listem: -kedi köpek -böcek -yumurtanın beyazı -çim -plastik kokusu -duman (ama sigaraya başladım hihoha) -toz.. hemde çok.. -polenler -güneş sayılır mı eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Bende de bilimum bitkilere karşı alerji var (ot, ağaç, çiçek, bunların polenleri falan). Doktor bana da alerjik astım demişti. 1-2 yıl kadar aşı oldum, astım geçmiş dedi. Ama sinüzit falan geçirecek olursan aşı tedavisine yeniden başlarız dedi doktor. Alerjiden ise kurtulmanın yolu yok. Ev tozu hele baya kötü. Geçmiş olsun (alerji geçmiyo gerçi ama) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar