KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Eminimki duymuşsunuzdur uyku problemi olan insanlar için üretilmiş bir saat. yani benim gibi.. haberlerini duydum fakat ürünü bulamadım. Internetten alabileceğim güvenli bir site arıyorum bu ürün bulunan.. aradım aradım aradım amabulamadım.. eğer yardımcı olursanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Bahsettiğin bu olsa gerek; http://www.bunlardanistiyorum.com/productdetails.asp?ProductTypeID=146 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 oha bende istiyorum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 yaa öyle hayalinizdeki gibi ucmuyor saat calinca icinden bir parca ucup yere dusuyor onu takınca susuyor. buna benzer bi konu vardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 heehe güzel alet.. daha önce açılmış bi başlık vardı sanırsam bu saatle ilgili... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 küçükken buna benzer bişi vardı bende, çekince üstündeki alet iyi uzağa gidiyodu.. Aynı şekilde fırlatıyosa yeterli zaten, illa ki uyanırsın odanın diğer ucuna küfrederek yürürken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Lol odan o kadar büyükse gayet tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Öyle bir sesle kaldırırsa beni anında kırarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar