-Nae Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Biraz önce 6gb limitliden limitsize geçtim. Fakat ordaki yetkiliye güvenmiyorum geçirdim diyip yine kotalıdayken sora faturada geçirmesinler. İşin özü şuan kullandığım tarifeyi ; yeni fatura gelmeden ve tt yi aramadan nasıl öğrenebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 adslkota.ttnet.net.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 adsl kotada tarifen yazmıyo ki ya da benimkinde yazmıyo şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 şimdi başka başlık açıpta kirletmiyim şu hızı 4 e katlama olayından önce limitsiz 1mb e geçmiştim bi hafta sonra falan kampanya yaptılar x4 olucak falan benim hala 1mb kaldı ne yapayım gidip kafamı atayım adamlara ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 4e katlamak derken adamlar yeni bir tarife eklemişler onu kastediyorlar. Senin tarifen limitsiz 1024/256 ise aynen öyle kalır. Tarife öğrenmek için tt'yi aramak lazım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 yok kalmiyor, hizlaniyordu. bir telefonla halledebilirsin sanirsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar