rayka Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 bu hastalık neye benziodu? neden oluyodu? bileniniz bu konuda bilgi sahibi olanınız varmıdır merak ediyorum ama lütfen saçmalicak dalga geçicak adamlar yazmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 ekşi sözlük'te süper über açıklaması var;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 arkadaşım olmuştu bi ara ama 5 6 yıl olmuştur rahat, beyaz benekler oluyordu bir sürü diye hatırlıyorum, ve bulaşıcıydı galiba cünkü kacıyorduk ondan aeheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 bildiğim kadarıyla; ufak sivilcemsi kabarcıklar oluyo deride, öyle bişey. nedenini hatırlamıyorum, sinirlerle ilgili bişeydi sanırım. sinir ucu iltihabı mı ne öyle bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 bulaşıcı olduğunu sanmıyorum ama kendisiyle yüzyüzeyim şuan sanırım ama sanırım yani kesinlikle emin diilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 küçükken olmuştu bende. bazılar ateşli oluyormuş yanıyormuş. bi bölge oluyo , o bölgede küçük küçük sivilceler dipdibe çıkmış gibi bi oluşum var. ilaç sürüyosun geçiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 aşırı stress yüzünden cıkıyo sinir uclarında iltihaplanma, genelde yayılarak ilerliyo, boyun ustunde cıktığında tehlikeli olarak kabul ediliyo. bulaşıcı değil, yanı zona olan kişi sizi stress'e sokuyosa bulaşıcı olabilir tabi. ha bide durmadan iğne batıyomuş gibi hissediyolarmış, acılı bir tecrube Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 stres,yorgunluk vs sonucu çıkıyor, sinir uçlarında gelişiyor diye biliyorum. geçen sene yazın ailemin "ya seve seve ya söve söve" politikasına göre yürüttüğü spor yaptırma çabaları sayesinde her gün 40 dakika koşturulmuştum, 1 hafta sonra da omurilik soğanı hizasının biraz solunda bundan çıkmıştı. doktora gittim böyle böyle diye, dedi bana otur dinlen. ayrıca yıllar önce çocukken geçirdiğim su çiçeği bile pörtleyip zona çıkarabilirmiş. sinir uçlarında beklermiş yorgunluk gibi bağışıklığın zayıf olduğu bir anda ortaya çıkar vs dedi. bulaşıcı olmamalı yanılmıyorsam ayrıca. edit : benimki çok da ağrılı falan değildi ama. böyle pütür pütür sivilceler grubu gibi , bastırınca ağrıyan kendi haline bırakınca çok az acıtan bir şeydi. [ Mesaj 26 Eylül 2007, Çarşamba - 23:13 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Gugılz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 öss döneminde bi kız olmuştu. hastaneye falan yatcaktı sanırım. aşırı ağrı çekiyordu sinir stresten oluyor diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 benim nenem olmuştu,çok fena ardı sıra alimizde vefatlar olmuştu oda aşırı stresten olmuştu,bulaşıcı deil bide. çok acılı sanırım:s her taraf iltahap patlagı gibi hala ara sıra sırt tarafı agırır mesela,etkisi yaşlada ilgili olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 benim gecen bahar gibi olmustu sanirsam gerci bi doktor zona dedi bi digeri baska bisey ama tam zona tarifinede uyuyordu sag kasimin ustunde oldu kasim sag gozumu kapatti 2. gun 0'a indi gorusum tamamen asagi kadar indi ceneme sicradi ellerime sicradi cuzzamli gibiydim kotu gunlerdi sehir disinda okudugundam eve gitmek zorunda kalmistim iste o yolda neler cektim neler =) sonrasnda agir ilaclarla duzeldim ama onlarda mideme dokundu 1 haftada onun agrisini cektim deliler gibi =) hayatimda yasamadigim butun hastaliklari gecen seneye sigdirdim umarim bi daha olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 bok gibi bişey. bana oldu. stres üzüntü vs. yapıyor. sinir ucu iltihabı. aynen söylenildiği gibi. vücudun sadece 3 bölgesinde oluyor böbrek tarafı omuza yakın birde yüzde. yüzdekinin kör etme riski var. banyo yapman yasak. bulaşıcı derken diğer insanlara bulaşmıyor fakat kendi vücudunda kaşırsan yayılma riski var. risk değil hatta yayılıyor. kaşımamak elde değil. doğal olarak yayılıyor. ben bi ilacından içmiştim pahalı birşey ama 4 kere içiyorsun 4 günde iyileşiyorsun. edit: sendekiler de zonaysa şimdiden söyliyim boku yedin. :( [ Mesaj 27 Eylül 2007, Perşembe - 02:55 tarihinde, Ferrero tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 dizanteriyle beraber en berbat hastalıkların başını çeker bana göre bu . akciğer kanserini unutmuşum pardon . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 viral olarak yani virus olarak da bulasabiliyo, 2-3 sene once bulasmıstı bana, sag bobrek hizamda cıkmıstı, zaten vucudun ya sag ya sol yarısında cıkıyo, orta veya 2sinde birden olmuyo, viral olanı daha hafif geçiyo, avuc ici kadar bile yoktu bendeki, kasıntı da yapmıyodu cok fazla, acı hiç yapmıyodu nerdeyse, ilacı ise ben merhem olan Zovirax kullandım, 1 haftada geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar