Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbulda toefl için tavsiye edeceğiniz kurslar

malik

Öne çıkan mesajlar

ne 600 milyonu 1400 ytl istiolardı[bilmerk] İngilizce biliyorsan gitmene gerek yok açıkçası sonuçta sana toefli kazanıdırcakları garanti değil ve de ingilizce öğretmiyorlarda.Aslında hiçbirşey öğretmiolar.Ha naparsın,gidersin onların labları var işte ordaki programları kullanmak için haftalık belli bi ücret ödüyosun [40 mil felandi] ordaki ne bileyim işte toefl denemesi felan yapıosun.Ama illaki kursuna gitcem diyosan git bilmerke işte Nişantaşında başka English Time var toefl kursu veren bildiğim.
Sosyal ağlarda paylaş

ya ingilizce seviyem orta .ortanın iyisi .advanced mıdır upper intermediate mıdır bilmem .

toefla özel bir sistemi vs ya da hiç bir katkısı mı olmuyor yani bu haltın.

ya sınav tarzı şeylerle beni bir ay hazırlasın düzenli bir şekilde , hazırlayabilsin yani .benim istediğim o . yararı olsun ciddi manada ama olmuyor diyorsunuz sanırım ?

ya da şöyle sorayım ,kendime kalırsa önerebileceğiniz kitap tarzı bir şeyler var mı ?

edit: english time a gitmem tellos onu biliyorum da :D
wall street belki .ben daha başka başka bir şeyler var mı diye sordum ama yararsız diyorsunuz .

[ Mesaj 27 Eylül 2007, Perşembe - 12:32 tarihinde, malik tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

praw ,axedice sağolun temin edeyim o kitabı ben evet .

şimdilik erasmus için .
sonrası için yani 2.kez girince de yurtdışında bi master için falan olur .

güzel geçmesini istiyorum bunun.

praw ,ucuz bi meblağ ile işimi halletmeye bakayım ,sorun çıkarsa zaten gelcez yanına istanbula gelince (:

kursa da gitmemeye karar verdim .
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...