Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

30 Ekim Ankara ( kesin :) )

Spastik_Serce

Öne çıkan mesajlar

o değil:

said:
yahu ben ekimin ilk haftaları olsun diyorum. siz iyice sona tıkıştırmaya çalışıyonuz. 20 diyodunuz, ay başı olsun dedim.25'e attınız. şimdi de 30.
bi durun be (:

5-11 ekim arasında bi tarih olsun. para yok kardeşim :D anlayın be. öeh.

[ Mesaj 28 Eylül 2007, Cuma - 16:02 tarihinde, Alcadras tarafından güncellenmiştir ]

olm bu ne yahu? kafan mı güzeldi :)?
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 hafta sonra ...
eee kem küm gizem :P
Ozaman biara arayım ben seni,"süpriiiz hadi gezmeye" diye :D sen seversin böyle şeyleri B)- Sırada fasıl varsa fasıla gidelim.Valla uyar bana dicemde,şöyle uyar.Cuma cumartesi gecelerinden birisi olmadığı sürece uyar.Benim bildiğim 2-3 tane süper fasıl yapılan yerde var.Fiyat kalite açısındanda süper yerler hem.12den sonramı öncemi ona görede söyleyin ben ayarlarım.

Ya 10-15 kişi çıkmıyo demek.Vay be,"kantır oynicaz,gece bilmemne turnuvası x cafede" deyince bile birsürü adam geliyodu,30 tane falan zamanında.Buradan yetkililere sesleniyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

E yapalım abi lan parti yapalım.Buarada düşündümde internet cafeye gidip şöyle xx kişiyle oyun oynamayalı okadar uzun zaman olduki."MUAHHA VURDUM LAAA VURDUM GÖRDÜNNÜ" diye bağıramıyoruz bile evde oynarken ehuh.Lan party olayarına girelim bence bi.Şu 10 kasımdan sonrasına ayarlayalım.Hatta ben yarın bi yer bakınıyım,tavsiyelerde alabilirim.Sonra topic açalım,yapalım plan program.Hiç olmadı 3v3 dota atarız :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...