Baalzebul Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 26 Eylül (yarın) gecesi Kadıköy Zincir barda Ozzy Osbourne gecesi olacak. Sevenlerine duyurulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 İkinci öğretimi AK (allah kahretsin). Bu kadar diyorum. Lan bi dakka ya okulu asarım? asfasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebul Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 22:00 gibi başlayacak belirtmeyi unutmuşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Ozzy Osbourne gecesi derken gruplar Ozzy mi coverlayacak yoksa ozzy mi çalacaklar onu anlamadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 tam benlik eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebul Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Cover gecesi olmayacak. Paso Ozzy, Black Sabbath vs' nin şarkıları çalınacak ve DVD' den konser felan gösterilecek, isteyen kafa sallayacak, isteyen civciv ezecek (şaka lan şaka). öyle birşey olacak yani. [ Mesaj 25 Eylül 2007, Salı - 17:08 tarihinde, Baalzebul tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 mekan kötüymüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebul Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Mekan niye kötü ki? Bence İstanbul' da kendi tarzında en güzel yerlerinden birisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 şaka yaptım yahu hiç görmedim bile izmirliyim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebul Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Dedim mekana yamuk mu yapılıyor. :P Buyrun gelin bir gün ağırlayalım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 yolum düşerse uğrarım söz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Aman ankaraya gelmeyın aman...illa bızler gelcez ıstanbula off zaten para da yokkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar