Nartanesi Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Tamelediğim kedilerim köpeklerim özlediler beni yahu, giremiyorum şu oyuna bir türlü :( 2 gündür beğenmiyo şifremi invalid diyip duruyo ama ben bu şifreyle patiye girip çıkabiliyorum. Yok mu yardım edecek bana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 uo şifresi pati şifresiyle aynı olmak zorunda değil... girişte keyfe keder şifre belirliyorduk ya işte o şifreyi hatırlamalısın bence. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 lol bnim hatam da nasıl çözücez bunu :) Ben pati şifresi ile ayndır dedim ona ve grişte tıkır tıkır yazdım ama anlaılan yanlış yazmışım :) Kombinasyonları deniyorum ayşe bnimki ile oynaken ama zor yav :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 şifre nasıl sıfırlanıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 aaa [ Mesaj 25 Eylül 2007, Salı - 21:54 tarihinde, SpiderS_DangeR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 off cok fesatsin sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 ahah iciniz kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Valla anlamadım yalnız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 ayse nartanesi oluyor ve fedaykinin acountuyla uo oynuyor bu sirada fedaykin nartanesinin accountunda sifre deniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 hmm tamam o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 kim fesatmış :) Mesela abcde die şifre girmek yerine abde bcde abdde filan deneyim durdum ama nafile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 fedaykin bir yanlış anlaşılma oldu kusura bakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 var mı hala sorununuz? pm atın bana şifrenizi değiştireyim lazımsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 pm kutun dolu abicim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 bağlanamamak her ilişkide yaşanan bi sorun. uzun süre geçtikden sonra hala bağlanamadım diye yakarırken ayrıldıgınızda bi anda ondan ayrı yapamadığını fark etmenle başlıyor herşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Mirim valla git diyorum ama gitmiyor ki başımdan ayrılığı yaşayalım... *! Kafasına tencereyi yer * Ahh karıcığım senden bahsettiğimi nerden çıkarttın valla ben uo dan bahsediyordum, onca yıldır kurtulduk diyorduk bu beladan ama bak yine dönüp dolaşıp başına geldik. *! Kafasına oklava yer* Ya valla hayatım senden bahsetmiyordum.... Uf sıfırlayın şunun şifresini de kurtulayım. Nereden dizüstünde yazı yazmaya kalktım bütün karakterler birbirine giriyor bonepart gibi yazıyorum sonra başıma ağrı saplanıyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar