Nartanesi Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Tamelediğim kedilerim köpeklerim özlediler beni yahu, giremiyorum şu oyuna bir türlü :( 2 gündür beğenmiyo şifremi invalid diyip duruyo ama ben bu şifreyle patiye girip çıkabiliyorum. Yok mu yardım edecek bana?
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 uo şifresi pati şifresiyle aynı olmak zorunda değil... girişte keyfe keder şifre belirliyorduk ya işte o şifreyi hatırlamalısın bence. :)
fedaykin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 lol bnim hatam da nasıl çözücez bunu :) Ben pati şifresi ile ayndır dedim ona ve grişte tıkır tıkır yazdım ama anlaılan yanlış yazmışım :) Kombinasyonları deniyorum ayşe bnimki ile oynaken ama zor yav :)
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 aaa [ Mesaj 25 Eylül 2007, Salı - 21:54 tarihinde, SpiderS_DangeR tarafından güncellenmiştir ]
mADmaXimus Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 ayse nartanesi oluyor ve fedaykinin acountuyla uo oynuyor bu sirada fedaykin nartanesinin accountunda sifre deniyor
fedaykin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 kim fesatmış :) Mesela abcde die şifre girmek yerine abde bcde abdde filan deneyim durdum ama nafile
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 fedaykin bir yanlış anlaşılma oldu kusura bakma
Sailor Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 var mı hala sorununuz? pm atın bana şifrenizi değiştireyim lazımsa.
Voys Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 bağlanamamak her ilişkide yaşanan bi sorun. uzun süre geçtikden sonra hala bağlanamadım diye yakarırken ayrıldıgınızda bi anda ondan ayrı yapamadığını fark etmenle başlıyor herşey.
fedaykin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Mirim valla git diyorum ama gitmiyor ki başımdan ayrılığı yaşayalım... *! Kafasına tencereyi yer * Ahh karıcığım senden bahsettiğimi nerden çıkarttın valla ben uo dan bahsediyordum, onca yıldır kurtulduk diyorduk bu beladan ama bak yine dönüp dolaşıp başına geldik. *! Kafasına oklava yer* Ya valla hayatım senden bahsetmiyordum.... Uf sıfırlayın şunun şifresini de kurtulayım. Nereden dizüstünde yazı yazmaya kalktım bütün karakterler birbirine giriyor bonepart gibi yazıyorum sonra başıma ağrı saplanıyor :P
Öne çıkan mesajlar