Durotan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 obje çizim. [spo][/spo] oyundan ss; [spo][/spo] ss'den wallpaper; [spo][/spo] web kamerası ile oldies posteri; [spo][/spo] [ Mesaj 25 Eylül 2007, Salı - 11:48 tarihinde, Durotan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 ilk çizimdeki şişede arkadan biraz kumaşın gözükmesi gerekiyor bence. oyun ss' i wallpaper dan daha düzgün. posterde ise tuğlalar fazla düzgün. tipografi ve çerçeve ııh. edit: ve o nota da "ııh". [ Mesaj 25 Eylül 2007, Salı - 13:12 tarihinde, Chiptech tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 aslında gözüküyodu örtü biraz daha, ama ayarı tutturamadım. o zaten ilk karakalem çalışmam. ss'de antialias yoktu. el atmasam olmazdı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 bikaç tane daha koyim toparlamışken. kuş yorumum; [spo][/spo] odamdaki elektrikli soba. shutter speed 16''; [spo][/spo] aslında çok sevmiyorum çiçekli böcekli. ama denedim; [spo][/spo] bi hitit heykeli. 5 cm'lik bi çizim; [spo][/spo] şövalye denedim ama tarot kartına benzedi; [spo][/spo] mor ve ötesi sevmem pek. ama denk geldi. karikatürize denemesi; [spo][/spo] bu ucuz analog bi makine. hiçbi ayarı yok. bu yüzden blur attım arkayı önü belli etmek için; [spo][/spo] karaköy; [spo][/spo] hogwarts (topkapı sarayı); [spo][/spo] bu da garip bi ağaçtı. üstüne yüzler filan gördüm. çektim; [spo][/spo] karakedi; [spo][/spo] [ Mesaj 25 Eylül 2007, Salı - 14:04 tarihinde, Durotan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 başarılı, ellerine sağlık analog SLR olarak ne kullandın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 o "ucuz analog makine" dediğim resimde kullandığım aygıt slr bile değildi. küçük gömme lensli dörtgen makineler vardı ya eskiden, onlardan biri işte. diğer fotolarda kodak dx4900 dijital makine kullanmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 gene güzel çekmiş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 "hogwards" da kulelerin ucunu kesmemek gerekiyor. aynı şekilde camilerin de minareleri kesmemek lazım. sabit kalfagil yer görürse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar