kingpin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Benzeri başlık çok fazla ama üşendim açıkçası, şimdi neler oynayabilirim ? uzun amandır oyun almıyorum god of war 2 alıcam o aklımda onun, dışında var mı güzel önerileriniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 ne tarz seversin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 ya sıkmayacak olsun oyun olsun modundayım şu an açıkçası :D [ Mesaj 25 Eylül 2007, Salı - 08:11 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 valla ben obscure 2 indirdim onu oynayacağım vakit bulursam. Pek güzel diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 resident evil tarzı sanırım, dl sırasına koyarım o değilde transformers indirdim gaza gelip başta güzel gelmişti sonra sıktı neden bu filmden yapma oyunları beceremiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Yakuza oyna , sevmedim diyeni görmedim , takılmadım geçemedim sinir oldum diyeni de yoktur.Hoşuna gidecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 God of War Champion of Norrath Obscure 2 Resident Evil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Bilimkurgu oyunları seviyorsan sana Armored Core serisini şiddeetle öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 1Gow 2Gow 3Gow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar