Gangren Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 "Başlat" diye arattım ancak bulamadım :p Şu Windows 98'i eskiden cicili bicili yapan programlar vardı, Windows Blinds falan filan. Bende şimdi XP'de "Başlat"ımı bööle janjanlı kımıl kımıl yapmak istiyorum, yapanlar da var biliyorum! Dökün sırlarınızı ortaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 stylexp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 dat ist sehr gut danke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 ne demek (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 said: bu çok güzel teşekkür Gerçi site hafiften yemiş sanki, denemedim, şimdi sorunsuz çalışan XP'yi patlatmayalım gece gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 yok ben ne demek lafını "ne demek her zaman" anlamında kullanmıstım =D ayrıca program a guvenebilirsin ben 1 yıl boyunca kullandım. ayrıca Stardock WindowBlinds de deneyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 stylexp de boot ekranını deiştirirken sorun çıkabılıo. program kendıde söluo zaten :) ona dıkkat et yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar