Madcat Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 oha karataş burası lan :D nerdesin D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 heyecan yapma karataşlı, biz tınazlılar dostuz. fadafs. hatayda kiralık ev ilanlarına balıklama atlayanlardan mısınız, 270zedeler, uaehuae. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 ahaha yok ya tanıdık vardı izmirde onların apartmana taşındıydım taşınmaz olaydım sonra bucaya taşındım baktım evin yanında koyunlar gezio bornovaya taşındım. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 bornova'da oturupta tınaza gidenlere acıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 ben varım dokuz eylül üniversitesinde, moleküler biyoloji ve genetikte okuyorum 4. sınıf. bi de itü makinaya falan geçeceksen 3,5 civarı bi ortalama lazım oğuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 abi ben teknik resim ve mat'ten gg lere oynuyorum sen bana 3,5 ortalama diyorsun. zaten 2.5 ortalamayı geçsem deü da kalır yan dal yapıp endüs müh de alırım, itüye geçmeye kasana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastManStanding Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 2001 de kazanmıstım elkt-elektronik muh bu sene aldım kaydımı.son 2 senedir gitmiyodum zaten.oss ye girecek arkadaslara tavsiyem sakın 9 eylul yazmayın ozellikle muh. yazacaksanız.aktif egitim adamı bitiriyor resmen.ben okurken gecme notu 70 ti.hatta ilk sene sınıfın yarısı kalmıstı hic unutmam.ve sistem yeni oldugu icin ogrencileri resmen kobay yerine kullanıyorlar.bi sene zor oluyor sınıfın yarısı kalıyor, diger sene kolay oluyo herkez geciyo.hele pbl lerde hoca taktımı agzınla kus tutsan yaranamazsın basar 30 u gecer.oda direk %30 etkiliyodu ortalamayı .ama nijeryadan zart dan zurtdan gelen bi ogrenci sırf yabancı oldugu icin agzını acmasa bile alır 100 u.kampus zaten allahın dagında, kopeginden koyununa ne ararsan var.senlikler desen berbat,zaten millet 9 eylulunkiler yerine egeninkilerine gider.cafe desen bi serpen cafe mi ne vardı, 3-4 tane laftan anlamayan secme embesili koymuslar basına, busuru bolum tıkısır, yemek yiceksen 2 saat sıra beklersin, tek zevkimiz langırt dı. bu yaz kaydı almaya gittigimde onu da goremedim :) dekoru biraz degistirmisler ama, mimarlık ve diger bolumlerde gelmis oraya nası sıgıyolar artık bilmiyorum.hala aklıma geldikce cıldıracak gibi oluyorum.9 eylulun tek guzel yani hazırlıgıdır, gezin tozun zıplayın.nasısa tınaza cıkınca burnunuzdan fitil fitil gelecek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Bence bizim bölüm çok güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 sen nasil Dokuz Eyluldesin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 dokuz eylülde genetik bölümü bile yok sanırım ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Egeliyim,mutluyum :D Ohhh bornova seni seviyorum yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 ege'deyim bende deü suxor bi yer buca kısmı en azından =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 deü iyidir. ege tabi ki iyidir de biz eğitim, onlar kampüs. ühühü öyle bir şeyler işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Mak. müh.liği olarak ikisinde de beş basarız ege'ye ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 bence de bizim okulun makina mühendisliği baya iyi d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 deü bi tek makina da basar bize onun dışında biz ağlatırız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 genetiği de basar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 RamsesII said: deü bi tek makina da basar bize onun dışında biz ağlatırız :D işletme fakültemizin yanına yanaşamaz ege. mühendislik fakültelerimiz ağlatır. onu bilir onu söylerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Mühendislik nereye basıyo ya yavaş biraz?Makina iyi dedik diye hepsine mi basıyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 oo kavga var. bizim fizik hocaları da süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 zaten çoğu mühendislik yok egede, olanları kapsıyor valla d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Elektrik elektroniğimiz-biyomühendislik+kimya müh valla basar geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 dokuz eylülde doganlar sandım ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Sidik yarışına döndü başlık eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 DEU Ege üniversitesinden mühendislik ile diğer bölümlerin prof.ların fikirleri ters düştüğü için ayrıldı. Müh. prof.ları Dokuz eylüle geçtiler. Ve Dokuz Eylül Üniversitesi kurulmuş oldu. Bu yüzden müh. açısından ege zayıftır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar