Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dokuz Eylül'lü Patiler

DoruK

Öne çıkan mesajlar

• 2 ay sonra ...
2001 de kazanmıstım elkt-elektronik muh bu sene aldım kaydımı.son 2 senedir gitmiyodum zaten.oss ye girecek arkadaslara tavsiyem sakın 9 eylul yazmayın ozellikle muh. yazacaksanız.aktif egitim adamı bitiriyor resmen.ben okurken gecme notu 70 ti.hatta ilk sene sınıfın yarısı kalmıstı hic unutmam.ve sistem yeni oldugu icin ogrencileri resmen kobay yerine kullanıyorlar.bi sene zor oluyor sınıfın yarısı kalıyor, diger sene kolay oluyo herkez geciyo.hele pbl lerde hoca taktımı agzınla kus tutsan yaranamazsın basar 30 u gecer.oda direk %30 etkiliyodu ortalamayı .ama nijeryadan zart dan zurtdan gelen bi ogrenci sırf yabancı oldugu icin agzını acmasa bile alır 100 u.kampus zaten allahın dagında, kopeginden koyununa ne ararsan var.senlikler desen berbat,zaten millet 9 eylulunkiler yerine egeninkilerine gider.cafe desen bi serpen cafe mi ne vardı, 3-4 tane laftan anlamayan secme embesili koymuslar basına, busuru bolum tıkısır, yemek yiceksen 2 saat sıra beklersin, tek zevkimiz langırt dı. bu yaz kaydı almaya gittigimde onu da goremedim :) dekoru biraz degistirmisler ama, mimarlık ve diger bolumlerde gelmis oraya nası sıgıyolar artık bilmiyorum.hala aklıma geldikce cıldıracak gibi oluyorum.9 eylulun tek guzel yani hazırlıgıdır, gezin tozun zıplayın.nasısa tınaza cıkınca burnunuzdan fitil fitil gelecek :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...