DoruK Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Niye kimse yazmamış kardeşim paticiğin yok mudur burda bir kolu? En azından yazın da bilelim kimler var kimler yok ben bu sene girdim ing turizm işletmeciliği bölümüne. bi sene dokuzçeşmelerde hazırlıktayım sonra tınaztepe işletme fakültesi. çok şaşırdım diğer üni lerin konusu olup buranın olmamasına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 tıp veya güzel sanatlarda okuyanı var mı 9eylülün? geri kalan kampüsler allah'ın unuttuğu yerlerde zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 yok canım hukukun iibfnin yabancı dillerin (hepsi aynı yerde) yeri falan fena değil en azından tınaztepeye göre :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 o bölümde ütop okuyor ama 2. sınıf oldu :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 ütopu biliorm o uçtu gitti bize taze eleman lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Ege üniversitesiyim ben.Kardeş sayılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Keçilerin otladığı adı gibi tınaz olan Tınaztepeye hoşgeldin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Ben 9 Eylül tip fakültesindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 said: tıp veya güzel sanatlarda okuyanı var mı 9eylülün? geri kalan kampüsler allah'ın unuttuğu yerlerde zaten :) ege kampüsün içindeki mühendislik fakültesi bence yeter hepsine. bu arada 9 eylül mak müh deyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 pyro sen istanbula gitmiyomuydun:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 kısmet daha öss var yavrum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 hayırlısı:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 pyro, seninle aynı okulu paylaşmaktan acı duyuyorum. turizm işletmeciliği 2. sınıf. gel çömezim geel geel geel. :p sen geldiğinde ben 3 olcam ya. yaşlandım ulan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 eh ben dağda olsam sen şehrin en güzel yerinde olsan ben de acı duyardım, haklısın. geçecek 1 sene sabret jnms. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 istanbula gidemez ve tınaza çıkmak zorunda kalacak olan makineciler kervanına katılırsan, ekstra kahkahalar atacağım pyro efendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 öyle olursa zaten sinirimden dolayı ben kıçımla gülerim kendime sen merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 biz çıkalım mı topikten? dsfdsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verte Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 9 eyluldeim hazirliktaim daha.bu arada topii hortlattim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 verte hangi kur? öğlenci misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 ben varım 4. senem ama 2. sınıf gdfg inşaat müh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verte Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 a sabah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 hmm sabahçı olmuşsun sen yazık sana kimse söylemedi mi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verte Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 ben de oglenciler icin ayni seyi dusunuorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 said: Luriel üye § 04 Ekim 2007, Perşembe - 19:14 [ özel msj ] ben varım 4. senem ama 2. sınıf gdfg inşaat müh. aa tınazdaş. allah kurtarsın. 4te 2 yaptığına göre cezan ağır senin. minimumda kurtarmaya baksana yahu deli misin, gfgafsda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 ehauh iyi dionda ilk geldigim sene karataş die bi semte taşındım otobüs var dediler megerse yokmus öle gidemedim sonra cıvıdım zaten :P simdi biraz toparladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar