Valeron Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Arkadaslar bahcesehir univ okuyan var mi aramizda ?? Bu sene basladim hazirliktayim mecidiyekoy de var mi baska ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoebe Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 ben bahcesehir üniversitesindeyim ancak mecidiyeköyde hıc olmadım 3. sınıftayım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Bahçeşehir Kampüsü duruyor mu ? Git gel anamı ağlattı zamanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 mecidiyeköyde hangi fakülteler var benim bildiim beşiktaşta toplanmıştı hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 bahçşeer kampüsü yok artık,bi ara sadece yurtlar orda duruyordu sonra onlarda taşındı diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Mecidiyekoy de 4 yilliklarin hazirlik siniflari var. Su an tum bolumler Bjk de..2nci sinifim bende bu arada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Mecidiyeköy de hazırlık okuyorum bende seneye Beşiktaş işallah.Bahçeheşirde kampüs yok ama bu yabancı öğrenciler var onlar orda kaldırıyolarmış heralde bizim sınıfta 2 senegalli arkadaşımız vardı onlar orda kalıyordu,bursluydular ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoebe Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 eet ortalama canavarları arkadaslar!!!basımıza bela oldular ayrı bı sınıf acsınlar abı onlara :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 hukuk 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar