NeroWarden Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Kışın ortasında nolur dahada yağmur yağsın diyeni veya yazın sıcağının ortasında 34653462 derece yetmedi 3-5 daha artsın diyen olacağını sanmıyorum. Bu yüzdendir belki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 eheh hayir olay ondan ibaret deil.eger sen kisin ortasinda sicak olsun gunes ciksin, yeter artik kicimin donmasindan biktim dersen, yazin ortasinda gelen sicaktan sikayet etmeye hakkin yoktur diorum ben eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 sonbahar güzeldir,keyif verir herşeyin bi başlangıcı olur insan hayatı için,en yaşanılası havadır hafif ve serin vs. güzeldir işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 çocuklar inanın inanın çocuklar güzel günler göreceğz güneşli günler sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar