Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İşte yeni bebek(ler) :)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Warwick Streamer stage I sahibi idim.Takasa girerekten üstüne hem 1 Fender stu hamm signature aldım hemde Erkan Sızarlar el yapımı 6 tel bi bass gitar aldım.Paylaşayım dedim :)
İnşallah yarın bi aksilik çıkmazsa anlaşmayı tamamlayıp çanakkale'ye takası tamamlamaya ve stu hamm signature'u almaya gidicem :) Alınca onunda resimlerini koyacağım.Şimdilik bunlar :) herkese şiddetlen tavsiye ederim :)

[spo]

[/spo]

[ Mesaj 24 Eylül 2007, Pazartesi - 07:16 tarihinde, Korax tarafından güncellenmiştir ]

Mesaj tarihi:
Buarada Erkan Sızarlar olan özel bi yapım.Yamaha JP1 ile aynı ölçülere sahip.Active/passive switch ile Mid frekans switch'i var üzerinde.3 band eq aguilar obp3 elektronik devre ve bartolini manyetikler.Abanoz tuşe,arkası ceviz gövde maun ağaçları.Özel warwick üst eşik var yine,tel yükseklik ayarı yapılabiliyo yukardan.Yekpare alet.
Mesaj tarihi:
Erkan Sızarlar çoğu Türkiye'de yaşayan çou basçının hayali... Umarım iyi günlerde kullanırsın :). Yek pare değilmi galiba bu arada gövde sap bağlantı kısmı biraz Ken Smith'leri andırıyor:)
Mesaj tarihi:
Tek manyetik değil yav,single var 2 tane aradaki parmak olayı için.bazı double olayları manyetik üstü daha rahat oluyo o orada vardı zaten hiç söktürmedim bile kalsın dedim.
Mid switch 500 ile 800 hz arası mid frekanslarını değiştiriyo.Diğeri aktif pasif olayı zaten :) azönce programdan geldim gece çaldım bu aletle.Çok felaket bişeydi kendimi tatmin ettim resmen bütün gece :)

Alet yekpare buarada,üst kısım fodera'dan esinlenilme biraz.Ama si telini inanılmaz etkiliyo üst boynuzun o şekilde olması.Buarada 2-3 tane denediğim smith var ve satın aldım falan diye demiyorum ama yalan bu aletin yanında.Verilen paraya yazık derim yani.İnanılmaz bi ton var resmen 2 ayar ve adam nitti tonu bi ayar patitucci tonu bütün gece böyle geçti yani :)

Teşekkür ediyorum tekrardan :)
  • Yeni Oluştur...