porsuk Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 bs şuan 265 weapon smithi seçtim fakat 260 da oğretmesi gereken silahları oğretmiyor trainer 260 bs gerek diyor bende 265 bs var ama yinede öğretimiyor quest falenmi yapmam lasım acaba bi quest var benden bazı silahları istiyor silahların recipeside stv de satılıyomuş recipeleri satan vendor hakkında bi kordinat yok bilen arkadaşlar bi yardım ederse tam süper olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Unavailable'ları listeletince gözüküyo mu eşyalar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 eşyalar görünüyor train olmak için 260 weapon smith gerek diyor ama bende 265 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 ogrenecegin seyler weaponsmith mi istiyor yoksa belli bir silah turunu mu? (mace axe veya swordsmith gibi) eger weaponsmith istiyorsa ve weaponsmith questini yaptiysan ogrenmen lazim aklima baska bir sey gelmiyor.hic karsilasmadim boyle bir sorunla [ Mesaj 23 Eylül 2007, Pazar - 23:52 tarihinde, Popeye tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 henuz weapon smith questini yapmadım quest axe mace sword gibi silahlardan birkaçtane istiyor fakat ben zaten weapon smithi seçmiştim yani bs nin oradaki vendor soruyo armor smithmi yoksa weapon smithmi diye bende weaponu seçtim aklım karıştı herelde weapon questi yapmam lasım questin istediği silahların recipesini bulamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 questi bitirmeden weaponsmith olamazsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 www.wowhead.com silahlara buradan bak belli yerlerde vendorlar satiyor o recipelari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 var mi oyle belese weaponsmith olup silah yapmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar