darklife Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 acaba sabit esyaları calmak veya acmak mumkunmudur kasa veya sandık gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Walla onuda ayarlayabilirsinde ben en çok thief charda şu kombinasyonla ilgileniyorum.... Rw-Realmde bilen bilir gm snooping gm stealing gm fishing olunca adamın elindeki silaha olta atıyodun çantana düşüyodu ne olursa olsun nevbie olsa bile düşüyodu...[hline]fizban demiş ki:mandoo, haklısın ama kendini düzgün ifade etmeyi dene, her bulunduğun topicte kavga çıkıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darklife Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 sagol kardes ozaman bu server abaglı olanbırsey dımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 said: Mandooo, 25 October 2003 21:55 tarihinde demiş ki: Walla onuda ayarlayabilirsinde ben en çok thief charda şu kombinasyonla ilgileniyorum.... Rw-Realmde bilen bilir gm snooping gm stealing gm fishing olunca adamın elindeki silaha olta atıyodun çantana düşüyodu ne olursa olsun nevbie olsa bile düşüyodu...[hline]fizban demiş ki:mandoo, haklısın ama kendini düzgün ifade etmeyi dene, her bulunduğun topicte kavga çıkıyo ehuehueh olay çok hoşmuş[hline]><><><><><><>< ////////// ////////// ||||||||||||||||| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar