Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Flash öğrenmek istiyorum, animasyon vs. yapmak için. Öncelikle hangi flash'ten indirmem lazım, hangisi en iyidir vs. Sonra nereden güzel bir tutorial bulabilirim bana bu programı kullanmayı öğretecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Aslında bu topicin görsel sanatlara taşınması daha akıllıca olacak gibi :) Birisi yardımcı olursa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Kaynağından eğitim kitaplarını önerebilirim çok iyi anlatıyorlar. Tabii Adobe Flash olduktan sonra çıktı mı yeni kitaplar bilmiyorum. Son versionunu öğrenmen en iyisi olur sanırım Adobe Flash CS3 diye geçmekte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Teşekkür ederim, yüklüyorum şu anda. Sevinçliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 flash ın herseyini ogrenemezsin kitaplardan vs. kimse de sana hepsini anlatamaz. biraz temellerini ogrendikten sonra cesitli kaynaklardan kendi kendine kurcalayarak animasyonlar yaparak gelistiricen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar