emircanz Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 konser süperdi valla kaçıranlar için üzüldümB) yannız angelicayı 15 dk fln çaldılar paso uzatıolardı:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 süperdi pink floydla bitirdiler biz de bittik:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 a dying wish süperdi. konser güzeldi. ortam güzeldi. daha nolsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 angelica tam komediydi . and i wonder... kısmında eleman seyirciler solesin die beklio kimseden ses yok.Bekledi bekledi en sonunda dayanamadı kendi solemeye başladı bütün millet soradan eşlik etti :D ama comfortably numbla bitirmesi süper oldu. ben zaten konserden önce baya bi pink floyd dinlemiştim ama comfortably numb çalcaklarını tahmin etmiodum. istanbulda da onu çalmışlar herhalde o yüzden wish you were here falan bekliodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 paticek buluşup gitsekmi acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 jandor konser oldu bitti =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emircanz Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 euaheuahe jandor sen saat yerine gün geri almşn:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar