Brigand Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 İsimlerinin ne olduklarını bilemiyorum, nası adlandıracağımı bilemiyorum. Ondan aratamıyorum. http://beyazperde.mynet.com/ Bu anasayfada 1-2-3-4 diye değişen filmler var bakın tanıtımda. Tab şeklinde üstüne gelince film tanıtımını değiştiriyor. Farklı farklı filmler için. aynısı merlinin kazanında da var. Tabi flash versiyonu. Benim aradığım aslında js olanı. Flash olanı da olabilir tabi ki ama js tercihim. Bir yardımcı olabilecek var mı? js tab menu filan olabilir mi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 dreamweaver da swap image ile yapabiliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Owww ne karmaşık işmiş swap image, ben kendim elimle yazarım bitane daha basit walla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 http://www.otokritik.com/ benim sitedeki basit bi JS koduyla çalışıyor. Son 10 haber için kodla üretildiği için direk bi örnek veremiyorum ama zaten basit bi kod biraz kurcalarsan kolayca çözersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Evet basit de hani hazır varsa kasmıyım diye yapmıştım ben. Neyse yazarım ben rahat rahat bitane sorun değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 buyrun burdan alalım sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Oooo ellerin klavyen parmakların dert görmesin terazine abandım allah razı olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 JS daha kolay.. kolaygelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar