Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

citroen c4

unac

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Wala şöyle söyleyim, Benim araba düz yolda 6. viteste 120 ile giderken 5.1 yakıyor. Hadi 90 la gittik diyelim 5 yaksın.

Şehirler arasında bunun yokuşu var. Belki yolun %50 sinden fazlası yokuş aşağı ise gidebilir. 60lt depo da az sayılmaz gerçi.

Yinede bi Clio, 206, Corsa kadar az yakması mümkün olmaz 1250kg C4
Mesaj tarihi:

Yaklaşık 2 senedir tek kapılı coupe VTR modelini kullanıyorum.İlk servis bakımı harici servise gitmişliğim yok .Tek problemim geri giderken metalik bir sürtünme sesi gelmesi , vaktim yok gidip baktırayım.Sert süspansiyonları olduğu doğru ama bu yol tutuşu olumlu şekilde etkiliyor.

Aracı değiştirecek kadar param olsa VTS modelini alırım hiç tereddütsüz.

VTR

[spo][/spo]

VTS

[spo] [/spo]

Mesaj tarihi:
benim arkadaşım kayseriden c4 aldı.kayseride depoyu fullemiş izmire geldiğinde daha çeyrek deposu vardı.izmir kayseri arası kaç kmdir bilmiyorum ama baya bi var.az yakıyor yani gerçekten.
Mesaj tarihi:
Selam,

2 senede 19.000km yol demek, aylık ortalama 792km yol demek. Ayda ortalama 20 gün kullanılsa yaklaşık 40km/gün ortalama kullanım söz konusu. Araç zaten 10-15bin km'lik periyodik bakıma sahip :) Bence bu yoğunlukta kullanım aracı fazla yormayacağı için dayanım konusunda herhangi bir ipucu vermez.

Saygılar.
Mesaj tarihi:
Ayrıca depo daha çeyrekteydi de bişey ifade etmez. Benim arabanın depoyu fullüyorum, şehirde 130km yol yapıyorum daha ibre 1/1'de oluyor :)

Depo kusursuz bi şekle sahip olmadığı için şamandıra %100 gerçeklikle ölçmüyor yakıt seviyesini.
Mesaj tarihi:
Aracın über dayanıklı olduğu iddiasında değilim zaten.Yani kendi sınıfındaki başka bir araçtan daha iyidir gibi bir iddaam da yok.
Şu ana kadar ( 92 yılından beri ) bir kaç aracım oldu ve kendi çapımda karşılaştırma yaparak memnuniyetimi dile getirdim.

Ehliyetimi alana kadar Peugeot 305 kullandım.(Araba kullanmayı öğrendim).
Daha sonra sırasıyla;
Renault 5
Renault 11 Flash
Renault Concorde
Alfa Romeo 33 1.7 ve
Opel Corsa kullandım.

Uzun süre arabam olmadı .Şu an C4 kullanıyorum ve memnunum.

Araçla ilgili bir olumsuzluk yaşarsam bu posta yazarım :)

Hürmetler

[ Mesaj 24 Eylül 2007, Pazartesi - 21:27 tarihinde, DePeCHe tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Selam,

Auto-Show dergisi bir ara uzun yol testi denen şeylerden yapıyordu -hala yapıyor mu bilmiyorum- ve aracın dayanımı ile ilgili bilgi sahibi olabiliyordunuz. Tabi bunun ne derece objektif olduğu tartışılır ;)

Umarım aracın bir sorun çıkarıp seni bıktırmaz. Sonuçta mekanik ağırlıklı ürünlerin sorun çıkarma olasılığı hep vardır. Önemli olan bunları periyotları ve çıkan sorunların büyüklüğüdür. Bir diğer kriterdfe verilen/alınan dengesi. Sonuçta Çin malı bir araç alıp 'abi çok dandikmiş, şu kadar km yaptım araç dayanmadı' demek yanlış olur. Ne kadar ekmek, o kadar köfte dengesini unutmayalım :D

Saygılar.
Mesaj tarihi:
@vodan:
benim arkadaşta 2007 astra var.depoyu fulleyip 50-60 km yaptımı direk ibre geriye doğru oynamaya başlıyo...

[ Mesaj 25 Eylül 2007, Salı - 19:18 tarihinde, Redogski tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...