utopia Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 seni çok takdir içinde izliyorum akuma kardeşim. siz ve tekkeniz tarafımdan hayırlara vesile olsun diye çok dualar aldınız. hakkın yolu bir. farım da hep açık yolum da. kaza geliyorum demez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 said: tikiyim ama hakkın ışığındayım temalı resim o, olmuştu gayet sina efendi. evet ninjayı da andırmakta. oyun öncesiydi bu, sahnelerde sürterdim tekkeye girmeden önce. gerçi oyunda bu halde kullanmıyodum ama afds. neyse, hak yoluna döndüm artık sahne mahne boş bunlar, cehennem ateşine kalmadan okulu da bırakıyorum, bitti. laf edeceğine gel tekkeye gir adam ol ardethullah. bi sürü demişin ama ben onu sana değil konuya demiştim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Konuyu görünce benim aklıma Fatih Tekke geldi. Ya fenere gelmiycek miydi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Ahmet Hocanız geldi susun!!11[ Mesaj 22 Eylül 2007, Cumartesi - 14:20 tarihinde, CaNNi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar