Solonor Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Arkadaşlar, bugün sabaha karşı format attım, ama o da ne!?!yanlış partitionı silmişim. dünyam başıma yıkıldı tabii ki. neyse efendim girdim sonra msn e formattan sonra, bir arkadaşım formattan sonra data recovery yapılabildiğini duyduğunu söyledi. Olmaz öyle şey falan dedim 1-2 saat falan geçti üstünden, dur bir arayayım dedim ve uzun araştırmalar sonucunda, R-studio adlı bir program buldum. bu program, sildiğiniz partitionları göstererek bilgileri kurtarmaya yani hayat kurtarmaya yarıyor. Böyle bir program bulmuşken, paylaşmamak olmazdı. Download linki veremiyorum, çünkü serialıyla falan rapidden indirdim, yasak burda paylaşmak. Ama öm ile falan yardımcı olabilirim bulamayana. Gerçi bunları yaptım, bu sefer de codec sorunuyla uğraşıyorum, sorun bitmiyor bende ama, yine de bir gün ihtiyacınız kesin olur bu programa.. Aklınızda bulunsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Sağolasın bu ince yaklaşımın için ve hatta repine abandım :) o değilde partition noldu geri geldi değilmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 ehuh ya geri ben getirmek istemedim, içinden seçtim gerekli olan dosya-klasörleri. onlar geri geldi. öbürleri zamanın sonsuzluğunda kaybolucak:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 easy recovery free bildiğim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Bir dahaki sefer /u paramtresi ile formatla, böyle kurtaracak program aramazsın. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 iyi iyi ya enazından geri dönüşü var :D sağlık olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar