Dwinz Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 varmı? varsa yazsın bişilerde bilelim nedir ne değildir yauv? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Walla şu an sınıfımda Yaşardan hocayı camdan attığı için atılan arkadaşım var okadar diyebiliyorum anca =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 sanayinin içinde lisemsi bi üniversite kendileri. batcak fln diyorlardı bi ara ama şimdiki durmunu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 ben varım hazırlık okuyacam bu sene çok arkadaşım var bornova kampüsünde veya alsancakta. zaten lise gibi bişey oldu:D kampüsler küçük işte dersane gibi. tek bildiğim bu:D eğitim meğitim onu bilmiyorum arkadaşlarımın da pek takmıyor olmasından kaynaklanabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SavagE Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 ben warım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TambourineMan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 öle bir üni.mi var yaw : ) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Egeliyim ben arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Yaşar Üniversitesi'nde değilim fakat Selçuk Yaşar Boyacılık Anadolu Teknik Lisesi Bilgisayar Donanım Bölümü son sınıftayım ^^ Seneye Yanına Gelirim Belki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 anlaşıldığı üzere yaşar üniversitesi konusunda sırf önyargı varmış. ayrıca ramses egeli varmı die sormadım. bi okusaydın keşke mesaj atmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 cok guzel kızlar var yaşarda arkadaslar,ciddi bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 deniz sen hazırlık mı okuyorsun? bikaç kere gittimde ben oraya görmedim hiç seni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Black-ice said: ben varım hazırlık okuyacam bu sene çok arkadaşım var bornova kampüsünde veya alsancakta. zaten lise gibi bişey oldu:D kampüsler küçük işte dersane gibi. tek bildiğim bu:D eğitim meğitim onu bilmiyorum arkadaşlarımın da pek takmıyor olmasından kaynaklanabilir. Dwinz said: anlaşıldığı üzere yaşar üniversitesi konusunda sırf önyargı varmış. önyargı var tabi. yargılara paralel olarak diğer insanlarda belli bir önyargıya sahip oluyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar