Dwinz Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 varmı? varsa yazsın bişilerde bilelim nedir ne değildir yauv?
Trasty Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Walla şu an sınıfımda Yaşardan hocayı camdan attığı için atılan arkadaşım var okadar diyebiliyorum anca =)
senko Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 sanayinin içinde lisemsi bi üniversite kendileri. batcak fln diyorlardı bi ara ama şimdiki durmunu bilmiyorum.
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 ben varım hazırlık okuyacam bu sene çok arkadaşım var bornova kampüsünde veya alsancakta. zaten lise gibi bişey oldu:D kampüsler küçük işte dersane gibi. tek bildiğim bu:D eğitim meğitim onu bilmiyorum arkadaşlarımın da pek takmıyor olmasından kaynaklanabilir.
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Yaşar Üniversitesi'nde değilim fakat Selçuk Yaşar Boyacılık Anadolu Teknik Lisesi Bilgisayar Donanım Bölümü son sınıftayım ^^ Seneye Yanına Gelirim Belki..
Dwinz Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 anlaşıldığı üzere yaşar üniversitesi konusunda sırf önyargı varmış. ayrıca ramses egeli varmı die sormadım. bi okusaydın keşke mesaj atmadan.
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 cok guzel kızlar var yaşarda arkadaslar,ciddi bak
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 deniz sen hazırlık mı okuyorsun? bikaç kere gittimde ben oraya görmedim hiç seni :D
yav Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Black-ice said: ben varım hazırlık okuyacam bu sene çok arkadaşım var bornova kampüsünde veya alsancakta. zaten lise gibi bişey oldu:D kampüsler küçük işte dersane gibi. tek bildiğim bu:D eğitim meğitim onu bilmiyorum arkadaşlarımın da pek takmıyor olmasından kaynaklanabilir. Dwinz said: anlaşıldığı üzere yaşar üniversitesi konusunda sırf önyargı varmış. önyargı var tabi. yargılara paralel olarak diğer insanlarda belli bir önyargıya sahip oluyor..
Öne çıkan mesajlar