Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Forum Kurma olaylarına girişA

circirbocugu

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar biliyorum sövecekler olabilir ama önce dinleyin pls.Ben hep bir forum kurmak veya uo serverı açmak istemişimdir ama hepsinin sonu hüsaran olmuştur.Uo için script öğrenmek lazım.Hep tek başma kaldım.Yeterince azim gösteremedim olmadı.Artık zaten onu geçtim ama ben bu forum kurma olaylarına başlamak istiyorum.Birkaç site var aslında canver gibi ama oralarda soru cevap olmuş.Yani olaya başlangıç giriş temelini vermemişler.Ben işte olayların temelinden başlayıp sürekli kendimi geliştirmemi sağlayacak bir site arıyorum.Belkide böyle bir site yok ama sormak istedim işte.Eninde sonunda forum kurmayı ftp'midir nedir onu anlarım ama onları başından öğrenip sürekli kendimi geliştirmek istiyorum.Bunu yapabileceğim bir site var mı bildiğiniz?

Not:Geçipte heryerde aynı olan forumları kurmak istemiyorum.Paticik gibi kendine özgü bir forum kurmak yani farklı olmak için baya bir çalışmak gerekiyor ama Bana bu olayı önce kavratıp sonra geliştirecek bir site bilmiyorum:(.Böyle bir site açsam babam gerçekten çok sevinecek taaa diyarbekirlerden....Of off.Ben feleğin şu çarkına çomak sokayım...Yeterki ıslak ıslak.Pffsdsdsd
Sosyal ağlarda paylaş

hazır forumlar var. ama forum için hosting veren benim bildiğim bi tek lycos var. database ini upload edecen buraya falan birsürü hikayesi var onun da. kolay değil yani ama anlatan bi siteden link verebilirim sana ben anlatmak için kasamayacam işim var kusura bakma :/

http://www.canver.net/viewtopic.php?f=24&t=421

[ Mesaj 22 Eylül 2007, Cumartesi - 00:49 tarihinde, toggie tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

verdiğim site var işte. herşey var orda. yeni başlayanlar bölümüne gir baştan aşagı oku. anlamadıgın şeyleri de yeni konu açarak sor.

canvermiş verdiğim site de zaten. herşey var orda sen iyi bak etrafına görürsün, bu kadar çabuk pes etmenden belli zaten neden amacına ulasamadıgın heh (:

http://www.phpbbturkey.com/forums/viewtopic.php?f=2&t=5727
al bak bu da baska site. burda da ne arasan var. aramaya inan!

[ Mesaj 22 Eylül 2007, Cumartesi - 00:55 tarihinde, toggie tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...