kingpelvis Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 şimdi arkadaşlar sorum şudur ben sinema radyo tv meslek lisesindeyim bu sene öss var dershaneye gidiyorum bilgi üniversitesi reklamcılık istiyorum ea-2 den alıyor ama ne taban puanı yazıyor ne tavan birde 100 kontejyandan 60 kişi girmiş benim buraya girme şansım ne kadardır sözel sınıftayım ben dershanede ama birkaç matta yaparım 2.bölümden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attackhan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 barajı geç ve kendini hayatın huzuruna bırak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 kontenjanı dolmamıs demek yani barajı gecsen yetiyor oraya girmek icin ea2de baraja kas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpelvis Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 2.bölümündemi barajı var? benim bildiğim normal baraj 185 değil mi bildiğimiz baraj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attackhan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 her bölümün barajı 185. sorumlu olduğun bölümlere göre puanın hesaplanır. mesela benim say1 say2 ea1 ea2 hepsi hesaplanmıştı. girdiğim bölüm say2 den olduğu için sadece o puana dikkat edildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 iletişim okuyanda reklamcı olabilio die biliodm ya da grafiker vs. bilginin söz-2den medya iletişim sistemleri diye bir bölümü var pekala ordanda düşünebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 dershanede sözelden çık böyle bir düşüncen varsa ea ya geç. ea-2 puanlı bir yere gitmek istiyorsan sözel mantıksız olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpelvis Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 yok bilgi reklamcılığın puanı yok zaten :D ea-2den alıyorlar ama türkçe - 2 yi çözsem mat -2 den 1-2 soru çözsem yeter :D hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 puanı olmadığı puanı olmayacağı anlamına gelmiyor. Bu sene dolduramaz seneye doldurur olabilir şeyler bunlar. Ki geçen yıl ile bu yılın minimumlarını karşılaştırırsan görürsün. ps: 2003-2007 minimum puanlar yayınlanmış ösymnin sitesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar