Mathias Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Selam beyler elimde Hp'nin 336 kodlu siyah mürekkep baski kartusu var. Bunu Kadikoy Yazicioglu civarinda nerede doldurtursam sorun yasamam ve surekli ordan doldurtmaya devam edebilirim :). Aslinda o dev gibi kartus dolum dukkanlari var ama isimlerini unuttum. Onlar guvenilir midir bu konuda. Makinenin icinde kuruyup mahvetmesin de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Imm gold bilgisayara gir yazıcıoğlunun bulunduğu sokağa girip ,sağındaki goldlara girip "abi ben kartuş doldurucam dersin " ,yanlış dükkana girdiysen bile seni yönlendirir. zaten ilerideki gold dükkanından dolduracaksın kartuşları o sıra üzerinde. adamla pazarlık yap ,hem siyah hem renkli kartuşu 10 liraya doldurdu bana . daha indirim yapmaz sanırım ,hep burdan alıcam arkadaş burdan doldurdu dersin. zaten renkli 7.5 ytl 5 ytl yapacak onu da ikisi 10 ytl olacak . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Epson kartuşları dolduracak adam yok mu ya kadıköyde? 5ytlye satılıyo chip resetterlar bu adamlar neden almıyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar