fede Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 dasaaa said: fede said: bi de tabi firefoxun stumbleupon artısı var. o yüzden geri döndüm http://www.operastumbler.com/ al bakam.. ya bunun barı yok mu operada. tek tuşa bassam gelse ya sayfalar. yok mu? help pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 bara sağa tık>> özellikler >> kişisel çıbık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 yok abi bookmarkı demiyorum. stumbleupon için tek tuş diyorum. her seferinde yukardaki menüden açıp stumble yapmamak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 pardon quote u okumamışım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 operasaks! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 peki operada üzerine geldiğim linkin ne olduğu yazmıyo biyerde onu nerden ayarlıcam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 View/Toolbars/Status Bar ı açarsan görebilirsin. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 ben de bişe soram. firefoxta adres barı olsun ordaki butonlar olsun, istediğimiz gibi yerini falan değiştiriyoz. operada bu mevcut mu? denemiştim bi ara ama sınırlı bi seçenek sunmuştu sadece. firefoxta sürükle bırak olayı var ne güzel. yok mu operada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 yapılabiliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 nasıl ben beceremedim. mesela firefoxta şöyle bişe yaptım koyım resmi. bunu operada yapamamıştım. http://img156.imageshack.us/img156/5039/ffjd4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 o tarz bişeyler yaptığımı hatırlıyorum sanki de bi ara ben de mozilla kullanıyodum o dönemden hatırlıyo olabilirim. denedim şimdi operada beceremedim ben o dediini yapmayı asdasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 ben de yapamadım işte. sadece top bottom falan secebiliyosun. sürükle bırak olayı yok. çok güzel bişe aslında. direk 1 satırdan kurtuldum ben görüldüğü üzere :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 ff nin adblock gibi eklentisi bişeyi var mı bu zımbırtının? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 urlfilter var. aynı işi görüyor arat, bul, koy.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 peki flash animasyonları bannerlar ı flaan elle kaldırabiliyormuyum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 flashblocker var onun içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 peki teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar