Odin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2001 İlk olarak benim bu shardda gm im nede staffla alakam var tek söylemek istediğim millete güzel bir shard söylemek. Shardın adı athlore adres www.athlore.com bayağı güzel , rp zorun diil accaunt açtırmak otomatik. Kurallar ise basit bug kullanma playerleri rahatsız etme pklık heryerde serbest. Lag az(tek sorun banka oda 2812378128 kişi olmasından heheh) Gelelim stat arttırmaya. Bu server level olayını uoya getiren ilk sharddır. Yani stat için müzik box vs.. yapmanıza gerek yok diablodaki gibi experiance ile level atlanıyor. Her level atlamada bütün statler +7 artıyor ve en fazla 20. level olunabiliyor) Diğer özellikler OSI yle aynı ve monster ve animal spawnları OSI standartlarında.Lütfen başka serverların admınleri gelipte kötülemesin(bikere başıma geldide).. Neyse beni 89488503 den bulabilirsiniz guildimize eklerim sizi ve level atlamada yardım ederim. Odin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2001 Alelacele yazdığım için bisürü imla hatası oldu pardon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volo Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2001 Level atlama mı ? E o zaman bu oyunun ne zevki çıkar diablodan ne farkı kalır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Inferno Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2001 said: 2001-08-14 08:13 tarihinde, Volo yazmış: Level atlama mı ? E o zaman bu oyunun ne zevki çıkar diablodan ne farkı kalır Tüm kalbimle katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2001 Level atlama konusu bence de kotu olmus. Sonucta UO ile Diablo'yu ayıran seydir bu. Level sisteminde en rahatsız oldugum sey; sapan kullandıgımda kılıc kullanma yetenegiimini artabilmesiydi. Cok uzun seneler once (galiba 2 sene :-) ) Rage of Mages diye dangalak bir oyun vardı, sırf level atlama sistemi yok, kullandıgın yetenek artıyor diye baska hicbir esprisi olmayan o oyuncugu defalarca bitirmistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AragorN_ Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2001 Aaa Rage Of Mages dangalak deıldı yaw.Cok zevklıydı ve kolay :-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2001 Ehueh aslında baya güzel olabilir öyle bi istem ama ben shardımdan gayet memnunum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2001 bi giriim dedim.Anlamadım gittim newbie dungeonda öldüm. hazırlamayı bilmiolar abi.Bak sıralama: SLime,Young Headless,Eticaki direk fare :-) bindi tepeme. zevksiz yaa.Dolaşıosun millet kendi derdinde birisi tavuk kalmış böle paso tavuk dolaşıo.Hey allam gitti adam kesti :-)aşırı lag var bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2001 Bug kullanma, playerları rahatsız etme ve pklık her yerde serbest? Bu biraz komik olmuş sanırım yazım hatası yaptın? Artı olarak Level olayıda güzel olabilir belkide olmuştur bilemiyorum görülmesi gerek bunun kararı için... said: 2001-08-14 01:57 tarihinde, Odin yazmış: Kurallar ise basit bug kullanma playerleri rahatsız etme pklık heryerde serbest. Bu server level olayını uoya getiren ilk sharddır. Yani stat için müzik box vs.. yapmanıza gerek yok diablodaki gibi experiance ile level atlanıyor. Her level atlamada bütün statler +7 artıyor ve en fazla 20. level olunabiliyor) Diğer özellikler OSI yle aynı ve monster ve animal spawnları OSI standartlarında.Lütfen başka serverların admınleri gelipte kötülemesin(bikere başıma geldide) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2001 said: 2001-08-14 11:17 tarihinde, _AragorN_ yazmış: Aaa Rage Of Mages dangalak deıldı yaw.Cok zevklıydı ve kolay :-D Dangalak ve zevkliydi. ;Pp Dedim ya, defalarca bitirmistim, ama tek esprisi skill artısı olayıydı. "Ehehe, Air Skillim arttı, yohaa, Fire arttı" diye geyik gibi saatlerce eglenirdim. Eh, simdi daha keyifli oluyor skill arttırmak, Fencingim her arttıgında tavana vuruyorum :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2001 said: 2001-08-14 11:49 tarihinde, Head yazmış: bi giriim dedim.Anlamadım gittim newbie dungeonda öldüm. hazırlamayı bilmiolar abi.Bak sıralama: SLime,Young Headless,Eticaki direk fare :-) bindi tepeme. zevksiz yaa.Dolaşıosun millet kendi derdinde birisi tavuk kalmış böle paso tavuk dolaşıo.Hey allam gitti adam kesti :-)aşırı lag var bide ehuehu galba aynı anda girmişiz herifin tekide bana salak muamelesi yapıyo tavuğu kes 10exp alcan dito dungeonda iki ayrı chrla iki kere lagden ölünce direk bıraktım ehue bence çok gereksiz bi server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2001 Yanlış yazmışım bug kullanmak rahatsiz etmek yasak ama pklık ve looting heryerde serbest . Lag olayına gelince tek lag brit bankta var lagdan bahsedenler şehir dışında lag yok. Levelinge gelince oyun sadece leveling stat arttırmaya yeni bir boyut getirmek için yapılmış yani skilller için normal kural geçerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendersever Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2001 olm bu galba eski atrociti bunun eski halinde baslayınca bi tasa tıklıyon kafadan senin sectiin 4 skill gmlenio :-D :-D :-D level olayına gelince coqh sacma :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2001 LeveL oLayı saçma diiL çok doğaL bi oLay . normaL (LvL oLmayan . ki benim oynadıımda war) shard Larda admın üstünde fuLL set warsa "aa bu adamın str si 60 weya daha fazLa" dierek karşındakinin iyi weya kötü oLduğunu anLayabiLiyosun(bi derece) .ama LvL varsa admnkine bakıyosun kendine bakıyosun bi kez daha düşünüp adama girişiyosun(weya kadın ne fark eder) .bence LvL her server da oLması gereken bi oLay . Odin sen harbiden hayatının shardını buLmuşun ,orayı sakın bırakma derim ben .. tabe bu benim düşünem (we birkaç arkın) siz ne düşünürsünüz biLmem ama LvL saçma bişi diiL. okuduunuz için saoLun .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Merlot Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 bu server coktan beri vardi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar