irin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 güngören civarında oturan var mı? nasıldır ulasımı fln. ögrenci insan oturabilir mi oralarda? aksamları sokakları ne derece tekindir?(hos ist.de tekin yer yokda,insan nufusu olur mu yani) aydınlatın beni plxx.ışıl ışıl olayım.P
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 davutpaşa kampüsündemisin ytü nün? öyleyse metroya yakın başka bir yerde ev tut öyle birşey yapcaksan merter felan gerçi kiralar yüksektir güngörende oturan varmı bilmiyorum ama ben oturmam şahsen :)
irin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 neden oturmassın işte onu söyle bana.evt davuttayım..merter cok da pahalı deil en azından beşiktas kdr kira verip,han gibi evde oturabiliosun,öyle gorunuor yani simdilik..
Bathory Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 gungoren'de kuzenim oturma gafletinde bulunmustu 3-4 sene once. simdi madde madde anlatmaya calisayim. saclarim o zaman rastali oldugu icin sokakta once uzayli muamelesi gordum, sonra dizi oyuncusu zannedildim cocuklar tarafindan. ufak bir koy havasi var. sokakta hali yikayan teyzelerden tut, sokak ortasinda keci gezdiren bile gordum. genclere kazara carparsan kavga kacinilmaz. yani istesen de kacamazsin, bir ıslıkla yeni delikanlilar summon edilebiliyor. geceleri sokaklar bos epey bi, arabam oldugu icin tek dolasmadim ama gunduz zaten tehlikeli olan bi yer gece nasil olur tahmini pek zor olmasa gerek. 2 defa arabamin cami kirildi. oturacagin yer biraz da sansa dayali acikcasi. ama genel olarak ogrenci eviyse, ve bol bol arkadas gelme durumu olursa kesinlikle sorun cikiyor. ev kiraysa ev sahibine sikayet, ev seninse yoneticiye aninda gidiyorlar. ha ama belki sadece ogrencilerin cogunlugunu olusturdugu bi site vardir, o zaman bu durumlar degisebilir tabi. ama ben duymadim oyle bi yer.
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 beşiktaşta göt kdr yerde oturmayı yeğlerim mediyeköyden tek otobüs,E5ten 20 dk. max 40 dk. davutpaşa 10dk da 1 de otobüs var [ Mesaj 21 Eylül 2007, Cuma - 23:13 tarihinde, Seperate tarafından güncellenmiştir ]
irin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 merter de olabilir aslında.@saperate beşiktasta oturuorm suan.ama yok anam kutu gibi evlerr,koridorda karsılasıoruz sorun oluor..eve gelenler kapıdan teker teker gecior baska turlu giremiosun.@spark ozmn bi de merter die topak acmayayım ben?! [ Mesaj 22 Eylül 2007, Cumartesi - 00:33 tarihinde, irin tarafından güncellenmiştir ]
Kithnos Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Gungoren`i ben de tavsiye etmiyorum Merter daha iyi bi semttir.Hem daha merkezi E-5 falan daha yakin bi yer..
Alcadras Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 merter iyidir. 6 sene kaldım hoş ama her sene giderim. bir kez sorunla karşılaşmadım.
BullDoG Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 gungorende geecen ocakbasına gittik :D guzel mekandı ama yyasamak tehlikeli o havayı verdi bize :D
Öne çıkan mesajlar