tellos Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 bizim kayserili futbolcular kendi aralında nasıl kapıştılar ama bide ramazan denilen adam nasıl küfür yagdırdı öyle eheh:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 son ikisini yemeselerdi bari be =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 tüh yaw yazık oldu erciyese :((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 yinede helal olsun son 2 golu izlemedim ama o ana kadar iyi oynadılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 erciyes üstüne düşeni yaptı. kura şanssızdı. 3 takımla yola devam. fener 2. tur. bjk uefaya gider. gs de gruplardan çıkar en az çeyrek final oynar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 en az çeyrek final mi oynar? peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 fenerin ne kadar şansı varsa kayserinin de o kadar şansı var, 1-0 yendiniz diye avrupanın yıllardır en başarılı grafik çizen takımı taraftarı modunda yorumlara kasmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 otorite konuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 said: erciyes üstüne düşeni yaptı. kura şanssızdı. 3 takımla yola devam. fener 2. tur. bjk uefaya gider. gs de gruplardan çıkar en az çeyrek final oynar Fener 2. tur mu? Yav bu fenerliler hiç akıllanmayacak mı? Geçen sefer PSV'yi 3-0 yendiniz diye takımı çeyrek finale çıkarmıştınız, bu sefer de daha ilk maçtan 2. tur. Alex oynarsa oynuyor işte fener, bakalım önümüzdeki 5 maçta ne yapacak? Bence bu 3 puan Fener için 3.lük yolunda güzel bir adımdır. Ha keşke ben tükürdüğümü yalasam da Fener gruptan çıksa. BJK o gruptan 3. olarak bile çıkamaz. GS gruplara kalır ve hatta çıkar, ama sonrası muamma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Onu bunu bilmemde bjk gol atsın o gurupta bana yeter(4. olmasını geçtim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 said: fenerin ne kadar şansı varsa kayserinin de o kadar şansı var, 1-0 yendiniz diye avrupanın yıllardır en başarılı grafik çizen takımı taraftarı modunda yorumlara kasmayın. höh . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar