senko Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 arkidişler izmirde şu türde led lambaları nerde bulabilirim acaba? bide fiyatları nedir bunları çok tuzlu şeylermidir? benim asıl tam istediğim, bunların ışıkları yavaş yavaş aşağı doğru inen çeşitleri var. aynı balçova kipa sinamasındaki gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 dükkan için felanmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 oo PIC programming mi seziyorum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 herhangi bir elektronikçide küçük çekmeceleri olan bi dolapçıkta avuc avuc satılır. tanesi büyüklüğüne göre 50 kuruş ile max 2 ytl arası =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 last'cım pic'lere gelemedik daha ama o da var sıra da merak etme :) odama desen yapıcaktım ya bilgisayarın olduğu duvara tavandan tabana kadar yapmayı düşünüyordum 5-6 tane kırmızı kırmızı nette araştırdım da büyük firmalar çıktı hep bi tanesine baktım led rpc demiş 180ytl demişti. o başka bişi heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 iyi de bunları nasıl elektriğe bağlarız nasıl en kolay çalıştırırız toplu halde? [ Mesaj 20 Eylül 2007, Perşembe - 07:13 tarihinde, DoruK tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 birbirine eklersin, iyotu diyotu vs takıp takıştırırsın, dirençleri (yoksa bunnarı takmıomuuduk), sonra da adaptöre verirsin ucunu oh mis :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 iyot ne yenir mi? eşit ağırlıktan çıktım ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 reklamcılarda tabalıcalarda var bunlardan yada araba modifiye edenlerde bula bilirsin yada şans eseri elektirik dükkanlarında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 flexy neon, metresi 10-15 dolar civarı birşeydi yanlış hatırlamıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 iyot değil diyot. Light Emitting Diod Tek tek kasmaya gerek yok, hazır sırayla yananı illaki vardır, adres yine mahallenin elektrikçisi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 izmiri bilemem, ama karakoyde bankalar caddesine bi ugramani tavsiye ederim ;) aydinlatma piyasasinin kalbi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 ikeada da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 çankayada herhangi bir elektronikçide bulabilirsin... biz lazım oldukça oradan alıyoruz başka nerede oluduğunu bilmiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar