Pakize Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Evet Avrupa yakası tekrardan başlıyor herkeze Hayırlı olsun 3.sezon hepsine göre daha bomba olacak gibi fragmanını izlediğim kadarıyla Yeni gelen oyuncu Binnur Kaya Çok yetenekli bi hem tiyatrocu hemde vizyon oyuncusu yeni sezonda böyle tecrübeli bi oyuncu ile dizi iyice renklenecek gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Peker Açıkalın gitti bana yeter arada bakarız artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 4. sezon değilmiydi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 evet dördüncü sezon olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 şahika karekteri bomba olmuş tvde röpörtajlarını seyrettim karekter avrupa yakasına(dergi) ortak oluyor ve burhan hariç bütün erkeklere sulanan bir karakter burhana ise uyuz oluyor burhanda buna aşık oluyo :D bomba gibi bir sezon olacak diyorum ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 gözüm tvde valla gürgeni deli gibi bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 başlayınca biri buraya mesaj atsa ya üşeniyom gidip tv açmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 başlamış xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 "Baba figürü" aahahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 binnur kaya çok ofsayt bir karakter olarak girmiş hakkaten diziye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rossy Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 güzel olmuş da eski havasını bulamadım nedense.Zamanla alışırım herhalde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 gün be gün ucube şova dönüyor dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 ya yeni gelen karakterler çok abartı olmuş özellikle gürgen'in canlandırdığı karakter abzürt olmuş iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 yok ya iyi yani gaffur sıkmıştı böyle hatunlar falan degişik olmuş karakter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 nerde eski bölümler nerde bunlar.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Abi Gaffur kendini tekrar etmeye baslamisti yani, bu yeni karakter tam enteresan olmus euhehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 ne 3 ü 4 ü 5.sezon başladı bu gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Volkan ile Tikky Selin'i isterim derim de başka şey demem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Selini ben de istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Selin ve Gaffur güldüremedi beni hiç şu zamana kadar. Şu yeni gelen kadınla Kubilay iyidir. Bir de Selçuk , o kral zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 ben minyon tipli kızlara hastayım selin demem o yüzden yoksa komik falan değildi. [spo][/spo] [ Mesaj 19 Eylül 2007, Çarşamba - 23:39 tarihinde, ombakkombak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 selcuk kim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tikkycemal Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 gaffurun yerini dolmaz! [ Mesaj 20 Eylül 2007, Perşembe - 00:23 tarihinde, tikkycemal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 yerini doldurmaz demek istedin düzelttim senin yerine ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar