noxite Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 msn iletinde gördüm ben öyle bakayım dedim, gelemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Cuma cumartesi farketmez benim için, pazartesinden önce olduğu takdirde gelebilirim, LAN party olursa öğlen 1-2 den başlayıp akşama kadar ya da gece sabahlamalı vs. Normal buluşma olursa da akşama doğru olsun, oruçlu oruçsuz toplanırız kebapçıya gideriz. (oha?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 İçmeye gideceğiz muhtemelen sadece, akşam üzeri olur o da. LAN Party'yi bensiz yapcaksınız sanırım =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 icmeye varim, ama bunlara 2ser vodka ismarliyosan bana 3 bira. zaten sonrasinda srhos oluom =(((( ayrica cumartesi olur, pazar gecesi ask yuvamiza yerlesicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 cumartesi akşam en erken 5-6da buluşalım; hatta daha da geç olsun falan. ayrıca 80ler partisi var o akşam; davetiye falan ayarlayabilirim balans brau için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 herseye okum sadece zaman yer soyleyin en son belirlenen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 olm benim diskim kaydi galiba, 2 harfli kisaltmasi olan kufru yazdim kabul edin zegnadan firca yemeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Ramazan dolayısıyla içme taraftarı değlim, ama muhabbete mümkünmertebe katılırım, dediğimgibi geç katılmam olası.., organizatör arkadaş kim, cep numaramı atayım ömden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 pi kafeye falan gidelim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Abi kebap lan :/ iftar açalım aktif'e de hediyemiz olur içmiyormuş adam. O değil, kafeye mafeye gideceksek nereye gidiyoruz mekan plx ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 tool öncesi yamulduğumuz yere gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Şöyle yazalım buluşma detaylarını 22 Eylül Cumartesi Saat 18.00 Taksim Burger King önü asterothun da telefon numarasını yazıyorum, bir şey olursa ararsınınız: [spo] Emre 0505 6518207[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 gelebilirim pi ye falan gidilecekse yarın. dela gidiosa ama, delasız gitmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 olm saat 6da kim kebap yiyicek orucsuzsak? ben gelirsem gece karanligi coktukten sonra gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Zerre belli olmaz, gelirsemde 10 falan gibi minimum, büyük ihtimalle, sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Evet ne oldu buluşma, buluşuyormuyuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 tabii ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Ben de gelmiyorum lan, bu ne olm, herkes rüşvet peşinde. Bana da birileri bişeyler ısmarlasın, ben de öyle gelicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Ok sana 2 tane 50lik bira ısmarlıyorum. Hadi ben 7de oradayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Saat 7'de, Burger King önü. Pi'ye gidecekmişiz sanırım, Arda benim numaramı vermiş zaten, saat 7'den sonra beni arayabilirsiniz "Nerdesiniz? Ne yapıyosunuz?" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Ben Arda'yı ya da seni ararım geç kalırsam, 6dan 7ye mi aldık, iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 7 mi hmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Sina gelemesin diye sürekli değiştirmeyi planlıyorum saati. Gerekirse sabah 6'ya kadar yolu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Ben evden çıkıyorum yavaş yavaş, muhtemelen deli gibi trafik olacağından, siz de erken çıkın derim. Bekletmeyin sonra orda bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 iyi tamam gelmiyorum d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar