Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kurtlar Vadisi Pusu 2. Sezon

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
BU NE YA ! burda bitermi arkadaşım bi bölüm. allahım yarabbim deli olucam ya. ee nolcak polatın kafa göz kan içinde. erhanın kalbi durdu. abdülheyin kafasına silah dayadılar. nası gelicek şimdi önümüzdeki hafta !!!111bir.
Mesaj tarihi:
yaaaaaaa.. yeter ama, 2 bölümdür polat tokat yiyo -.-'
abdülhey gg. abi ölmesin abdülhey ya uff.. abdülün azına silah sokan kim acaba çok merak ediorum..
polat acaba şimdi naapcak. bomba içinde patladı ölmedi.. yere düştü, beyni başı döndü. o bombayı patlatanlar onların üstüne 563156 mermi sıkar. nası nası nası kurtulcaklar ! öf stres oldum. yarın ortaasya-kafkaslar genel politikası vizesine bunnarı yazarım artık..
Mesaj tarihi:
hmm tahmin yürütelim.
bence zaferi öldüren ve abdülün agzına silahı sokan bir ihitmal hakandır.

polatında böyle bir baskına 2 kişi gittigine göre ikinci bir planı olması gerekiyor. ama olmadı bu bölüm böle bırakılmaz ya.
Mesaj tarihi:
az önce ders çalışırken benim de aklıma geldi. kesin zaferi kesen de ablüde silah dorultan da hakan. şimdi ben size aradaki dialoğu yazıcam bakalım haftaya nekadar tutucak.

hakan: ne işin var burda
abdül: zaferi vurmaya gelmiştim
hakan: neder içerde vurmadın
abdül: başka yerde bla bla orasını tam şeedemicem şimdi
hakan: zaferi vurma emrini polatmı verdi sana
abdül: hayır vural verdi
hakan: vuralmı
abdül: evet şeklinde bakar

silahı indirir. abdül hakanın gaffasına sıkar gider :D
Mesaj tarihi:
yanlız polat çok ağlamaya zırlamaya başladı. son bölümde bide bunlara gömleğini parçalayarak haykırmayıda ekledi. olmuyo yahu , yapma polat çizme karizmayı.
Mesaj tarihi:
Arkadaslar su Prison Break topigine falan bi goz atsaniz da, yarma gibi topik ortasina degil spoiler icine yazsaniz bolumlerle ilgili seyleri? Henuz izlemeyip okumak istemeyen vardir belki?
Mesaj tarihi:
BullDoG said:

diyalog lol

şeker: şekerim polata saldırmıslar
bulut: mematiye birsey olmus mu??
şeker: o kim??
bulut: o da benim şekerim

ashuafuıhfsafdsf
harbiden cok efsane bir diyolog (tu):D
  • Yeni Oluştur...