Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kurtlar Vadisi Pusu 2. Sezon

Dragonmax

Öne çıkan mesajlar

yannız senaristrlerde az pışt diil. hani biz kendi aramızda: olm adamlar holding, konsey başladılar, terör, örügt falan karıştı ne iş :S dediğimiz gibi, onlar da aynı haltı hemen diziye taşıolar. son bölümde memati: abi konsey iş dünyası vs girdik örgüte kaydık ne iş dedi, polat da uzun ama içi total boş laf kalabalığı bişiler söledi ^^ hey gidi.. mevzuatı nasılda hemen güncele aktarıolar. :> bakalım artık, 5-6 bölüm içinde çok güzel oturur hikaye gibi gelio bana..

bi de, eski vadi gibi burada da nokta adamlar çıkarmaya başladılar çok hoşuma gitti.

bulut.. muro.. vsvs.. minibosslar herzaman lazım vadiye :>

bi de, olm memati "sıkcak kafasına" tankerleri harraslayanların ^^ gogo memati o/
Sosyal ağlarda paylaş

abdülhey sağlam çıktı, beklioduk ama gene de şaşaırtıcıydı güsel oldu :)

zaferin polat karşısında, ama kemüğ kümüğe höbele dediği kısımda yarıldım !!

mematiye polat al sana ekşın git muraya bas dediinde memati abdülheyin omuzuna yumruk atıp hadi gogo yaptıı zaman çok güldüm. hastayım mematiye ya eheheh..

bu bölüm çok güzel aksiyon vardı valla..

yannız polatta bi sorun var. adamın karı kıza zaafı var abi.. 1. sezonda da (ilk vadiden bhsediorum), kumarhane baskınında elif gelince konsantrasyonunu dağıtmıştı ya, gene aynı şey bu son bölümde de oldu.. off kıza çok uyuz olmaya başladım. hey allam. lan bi defal git adam istemio işte öfff zorlamı ya.. -.-'
Sosyal ağlarda paylaş

ya iyi güzel de hem yaptıkları baskınlar hemde en son kendi mekanlarının basılması ile ilgili 2 basit soru

mekan basarken bu polat ın başka adamı mı yok her aksiyonda memati abdul erhan pürmüz nevzat var ve neden sadece tabanca alın birer akrep yanınıza dursun işte

aynı sekilde nerde mekanı koruyan elemanlar elini kolunu sallayan molotof sallıyor içeri

az daha özen ya basit mantık hataları olmasın yeter süfer ötesi aksıyon sahnelerı beklemıyoruz ama bunlarda olmasın artık bütcemi yetmıyo figüranlara
Sosyal ağlarda paylaş

Yani buda aptalca bişeyi ifade ediyor aslında.
Polat = Invul Mode on biraz saçma sanki,her actionda böyle ön plan.Neticede biraz daha gerçekçi olmalı,birde bu molotof olayı falan doğru bende hak verdim.Sen okadar pisliğe kafa tut,o mekanda öylece malak gibi bekle.Gerektiğinde çıkıyo hep alakasız adamları ortaya.Onlar nerde normalde acaba,evde telefonmu bekliyolar :) onun dışında gayet sürükleyici ve güzeldi dediğin gibi.Bide her attıklarını vuruyolar,tutturuyolar falan o nasıl iş onuda anlamadım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...