Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 eheheh (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 of yarıldım böyle bişey olamaz ahaha polat the master of mind-reader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 ulen tü prova diye kaçırdık.neyse netten bulcaz artıkın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 mematiynen bulutun hastasıyım. kanka olsun onlar ya :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 olsunlar..gülüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 ahah baya süperdi bu bölüm..söylemleri de ne kadar liberal oldu ya, farkettiniz mi bilmiyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 memati bulut sahnesı cok yardi ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 ben şu sahnede koptum bu fuatın karısıyla yatan adam limana geldiğinde yalçın bulut: bak şimdiden bi pozisyon istedi, dikkatli olmak lazım kafa adam bu bulut, kvde böle bişi beklemezdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 yannız senaristrlerde az pışt diil. hani biz kendi aramızda: olm adamlar holding, konsey başladılar, terör, örügt falan karıştı ne iş :S dediğimiz gibi, onlar da aynı haltı hemen diziye taşıolar. son bölümde memati: abi konsey iş dünyası vs girdik örgüte kaydık ne iş dedi, polat da uzun ama içi total boş laf kalabalığı bişiler söledi ^^ hey gidi.. mevzuatı nasılda hemen güncele aktarıolar. :> bakalım artık, 5-6 bölüm içinde çok güzel oturur hikaye gibi gelio bana.. bi de, eski vadi gibi burada da nokta adamlar çıkarmaya başladılar çok hoşuma gitti. bulut.. muro.. vsvs.. minibosslar herzaman lazım vadiye :> bi de, olm memati "sıkcak kafasına" tankerleri harraslayanların ^^ gogo memati o/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 olay mafya diziliğinden tamamen çıktı zaten.bağladığı nokta orası.can alıcı şeylere değiniyolar artık.buarada bu bulutun hatun ayarlama mevzuu kesin olarak mematiye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 tabi cnm o mematiye eheh. ama iyilik olsun diyemi yoksa bi varyatamı yapcak orda onu kesemedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Bizim ortam daha şen lafına bittim mematinin ve bulutun ortagına dedigi lafta iyiydi karın varsa söyle gelmesin dediya =) o degilde mematiyle bulut 1-2 bolum karıyla kızla icmeye de giderler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 goren var mı reklamınınınınını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 ve Abdülhey ortaya çıktı, zafer kendini patlatır gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 abdülhey sağlam çıktı, beklioduk ama gene de şaşaırtıcıydı güsel oldu :) zaferin polat karşısında, ama kemüğ kümüğe höbele dediği kısımda yarıldım !! mematiye polat al sana ekşın git muraya bas dediinde memati abdülheyin omuzuna yumruk atıp hadi gogo yaptıı zaman çok güldüm. hastayım mematiye ya eheheh.. bu bölüm çok güzel aksiyon vardı valla.. yannız polatta bi sorun var. adamın karı kıza zaafı var abi.. 1. sezonda da (ilk vadiden bhsediorum), kumarhane baskınında elif gelince konsantrasyonunu dağıtmıştı ya, gene aynı şey bu son bölümde de oldu.. off kıza çok uyuz olmaya başladım. hey allam. lan bi defal git adam istemio işte öfff zorlamı ya.. -.-' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 ya iyi güzel de hem yaptıkları baskınlar hemde en son kendi mekanlarının basılması ile ilgili 2 basit soru mekan basarken bu polat ın başka adamı mı yok her aksiyonda memati abdul erhan pürmüz nevzat var ve neden sadece tabanca alın birer akrep yanınıza dursun işte aynı sekilde nerde mekanı koruyan elemanlar elini kolunu sallayan molotof sallıyor içeri az daha özen ya basit mantık hataları olmasın yeter süfer ötesi aksıyon sahnelerı beklemıyoruz ama bunlarda olmasın artık bütcemi yetmıyo figüranlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 sondaki baskın sahnesinde polat ve adamları sağa sola amaçsızca ateş ettiler ya, o kısmı baya kötü olmuş. ama geri kalanı iyiydi, hem sürükleyici olmayı hem de derin bi içeriği korumayı başarıyolar valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 baskınlarda tek bişiye çok dikkat ettim: - başkaları basacağı mekana ilk önce köpeklerini sokar, adamları ölür - polat bi mekana ilk giren ve ilk sıkan adamdır (bkz: nuri alço vs tecavüzcü coşkun) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Yani buda aptalca bişeyi ifade ediyor aslında. Polat = Invul Mode on biraz saçma sanki,her actionda böyle ön plan.Neticede biraz daha gerçekçi olmalı,birde bu molotof olayı falan doğru bende hak verdim.Sen okadar pisliğe kafa tut,o mekanda öylece malak gibi bekle.Gerektiğinde çıkıyo hep alakasız adamları ortaya.Onlar nerde normalde acaba,evde telefonmu bekliyolar :) onun dışında gayet sürükleyici ve güzeldi dediğin gibi.Bide her attıklarını vuruyolar,tutturuyolar falan o nasıl iş onuda anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 o mesafeden attigini vurmasan ayip zaten:) hele otomatik silahlarla vuramadilarla ben ona yanarim heh. ki o silahlar zirh deliyor polatin tahta masasini delmediler lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 o mevzu mazide kaldı ^^ o bölümü hatırlamak istemioruz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 orda amacları vurmak değildi bunu kaçkere yazıcaz? herif kendi dedi. niye vurmadılar bizi diye. polatta amaçları vurmak değildi dedi. Çünkü bunu yapan vural. alalala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 dur simdi iyice karıştı.muro ölecekte ölecek diye tutturdu amacı ne ozaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 olm cuma 2 sınavım birden var. perşembe vadi. napcam ben ya off :( tabiki vadiyi izlicem. yemişim sınavı heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 ehehe ya 1.5 saat alt tarafı nolcak.galiba ben bizim okulun zamanındaki rahatlığından bukadar boşveriyorum bu olayları :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar